Verfijn uw reis

Soort reis
Land

Als je op zoek bent naar een unieke en boeiende stedentrip, dan zijn Marrakech, Tallinn, Riga, Vilnius, de Amalfikust, Tbilisi en Yerevan zeker het overwegen waard.
Deze steden bieden elk hun eigen charme en cultuur die je nergens anders vindt.

Marrakech is een stad in Marokko met een rijke geschiedenis en cultuur. De medina van Marrakech staat op de Werelderfgoedlijst van UNESCO en is de perfecte plek om te dwalen door kronkelende straatjes en te genieten van de kleurrijke bazaars.
 
 
Tallinn is de hoofdstad van Estland en heeft een charmante middeleeuwse oude binnenstad met smalle steegjes en historische gebouwen. Het uitzicht vanaf Toompea Hill is adembenemend mooi.
 
 
Riga is de grootste stad van Letland en biedt prachtige Art Nouveau-architectuur. De oude binnenstad staat op de Werelderfgoedlijst van UNESCO en heeft talloze bezienswaardigheden zoals het Riga-kasteel.
 
 
Vilnius is de hoofdstad van Litouwen en heeft een charmant oud centrum dat bekendstaat om zijn prachtige barokke architectuur. Het kasteel van Gediminas biedt een fantastisch uitzicht over de stad.
 
 
De Amalfikust in Italië biedt pittoreske dorpjes langs de kustlijn met adembenemende uitzichten over de Middellandse Zee. Positano, Amalfi en Ravello zijn populaire bestemmingen langs de kust.
 
 
Tbilisi is de hoofdstad van Georgië en biedt een unieke mix van oude en moderne architectuur. De oude binnenstad heeft talloze kerken, moskeeën en badhuizen die getuigen van de rijke geschiedenis van de stad.
 
 
Yerevan is de hoofdstad van Armenië en biedt prachtige Sovjet-architectuur. Het Cascade-complex biedt een fantastisch uitzicht over de stad en de Ararat. Yerevan staat bekend om haar leuke straatjes, restaurants en tal van bezienswaardigheden in de stad of net daar buiten.
 

 


Toon