Verfijn uw reis

Soort reis
Land

Vakantie in Syrië: reis naar de oorsprong van de mensheid

Een reis naar Syrië is vooral een reis naar de oorsprong van de mensheid. Toen Arabische legers het Aziatische land in de 7e eeuw veroverden, hadden Egyptenaren, Assyriërs, Hettieten, Perzen, Grieken en Romeinen daar al hun sporen achtergelaten. Syrië is beroemd om historische plaatsen als Apamea en de oasestad Palmyra, kruisvaardersforten, rijke archeologische vindplaatsen en Damascus en Aleppo als oudste steden ter wereld. World Experts laat u kennismaken met het cultuurlandschap tussen woestijnen, bergen en de Middellandse Zee.Toon

10-Daagse Nederlandstalige rondreis door Libanon en Syrië

  • Thuisbasis van één van de oudste beschavingen ter wereld
  • Bezoek aan het contrastrijke en memorabele Beiroet
  • Bezoek aan UNESCO erfgoed Bosra met prachtig Romeins theater
  • Maak een uitstap naar de ruïne van Baalbek

Syrië als reisbestemming is niet het eerste wat bij u opkomt. Het land kennen wij de laatste jaren van verschrikkelijke burgeroorlog. Vandaag de dag keert het land langzaam terug naar het vredige leven met delen van het land die langzaam weer opengaan voor toeristen. Wees een van de eersten die Damascus na de oorlog bezoek ...(lees meer) t en geniet van de historische, architecturale en culturele bezienswaardigheden in dit geweldige land.

...(inklappen)

Vakantie in Syrië combineren met bezoek aan Libanon

Syrië wordt ook het ꞌLand van de Chamꞌ genoemd, volgens de Hebreeuwse Bijbel de jongste zoon van Noach. De oudste archeologische vondsten in Syrië zijn circa één miljoen jaar oud. Het land met zijn culturele rijkdommen krabbelt op na een burgeroorlog en is tegenwoordig weer via Libanon te bereizen. World Experts is een van de weinige reisorganisaties die zelf op inspectie in het land is geweest en gecombineerde, veilige en comfortabele reizen naar Libanon en Syrië aanbiedt.

Rondreis door Syrië: contrastrijke landschappen en culturele smeltkroes

Vruchtbare vlaktes met boomgaarden en parken aan de Eufraat, schilderachtige woestijnen en savannes. De verscheidenheid aan landschappen in de culturele smeltkroes van Syrië – meer dan 30 beschavingen hebben zich hier gevestigd – is nauwelijks te overtreffen. Ook al heeft de oorlog zijn sporen nagelaten, tijdens een rondreis door Syrië merkt u dat vele monumenten zijn hersteld en de wederopbouw overal gaande is.

Reizen naar Syrië, met Beiroet als aankomst- en vertrekplaats

World Experts verzorgt reizen naar Syrië, met Beiroet als aankomst- en vertrekplaats van uw Nederlandstalige rondreis door Libanon en Syrië. Beide landen worden al in de Bijbel genoemd als wijnbouwgebieden. U bezoekt de Bekavallei, een van de mooiste wijnbouwlandschappen ter wereld. En u leert Damascus, Ezra’a, Bosra, Sednaya, Homs, Crac des Chevaliers, Amrit, Tartous en Arwad kennen. Wilt u meer informatie of deskundig advies over onze reizen naar Syrië? Neem contact op en wij vertellen u alles wat u wilt weten.