Over ons

WorldExperts is een niche specialist in groepsreizen en individuele reizen naar Europa, Centraal-Azië, Azië, het Midden-Oosten, Afrika en Zuid-Amerika. In deze landen heeft de geschiedenis haar sporen duidelijk achtergelaten en wordt u verrast door de culturele rijkdom die zich door de eeuwen heen heeft ontwikkeld. Onze uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding, persoonlijke reiservaring, deskundige gediplomeerde gidsen en enthousiasme hebben reeds veel reizigers aangesproken. Door ons kleinschalige karakter kunnen wij u een persoonlijke service bieden. 

 

Sedert 16 jaar organiseert WorldExperts reizen naar deze bijzondere bestemmingen en vele reizigers hebben de zorg van hun vakantie aan ons toevertrouwd. We zijn zelf regelmatig te vinden op onze bestemmingen om op de hoogte te blijven, onze landenkennis te verbreden en de bestemmingen te beleven. 

 

Hopelijk mogen wij u binnenkort begroeten op één van onze bestemmingen! 

Veilig boeken

Wij zijn aangesloten bij:

logo logo logo
slide
slide
slide
3 Foto's
slide
slide
slide

Wij stellen met trots het team van WorldExperts aan u voor

Maurits Bouwman

Managing Director

De wereld is groot en mijn reiskompas wijst telkens andere landen aan om te (her)ontdekken. Daarom zorgt het werken bij WorldExperts voor de perfecte afwisseling. Naast het vele administratieve werk wat er bij het organiseren van reizen komt kijken, kan ik toch ook niet aan de verleiding weerstaan meermaals per jaar een van onze bestemmingen te bezoeken.

Voor mij is werken met een geweldig team op kantoor de bevestiging dat we met de juiste mensen een passie voor onze bestemmingen uitdragen. 

Jolande Sinke

Administratie en verkoop

Na mijn loopbaan bij een financiële dienstverlener ben in 2010 het team van WorldExperts komen versterken. Leuk dat ik nu mijn interesse in de reiswereld kan combineren met financiële en administratieve taken. Naast de verantwoordelijkheid voor de administratieve kant, houd ik me ook bezig met het inspecteren van bestemmingen en reisroutes ter plaatse bekijken. In de praktijk kan ik dit omzetten in het informeren en adviseren van onze klanten. Deze combinatie maakt mijn werk dan ook bijzonder afwisselend en interessant.

Helen de Jong

Verkoop en reisbegeleiding

Eigenlijk ben ik een a-typische reiziger… . Ik heb geen ‘lijst’ met bestemmingen en heb niet de wens om "de hele wereld" te willen zien. Ik mag graag op vakantie gaan maar ben ook graag thuis.  

Op jonge leeftijd had ik interesse voor aardrijkskunde, topografie en logistieke zaken. Bij belangrijk nieuws zocht ik graag in mijn atlas waar het gebeurde en probeerde ik voor te stellen hoe het landschap eruit zag. Vanaf het begin van de toeristische opleiding wilde ik nog meer 1 ding: Op een reisbureau werken. 

Na een omweg van een paar jaar in Frankrijk kwam ik daar ook terecht en ik had veel plezier in het geven van advies en het omzetten van reiswensen in concrete plannen. In die tijd leerde ik ook, het toen, jonge WorldExperts kennen. Heel eerlijk gezegd was dat op het reisbureau een ‘ onbekende hoek’ van de wereld en dus interessant. Na 12 jaar te hebben gewerkt op een reisbureau heb ik alweer 7 jaar geleden de overstap gemaakt naar WorldExperts waar het enthousiasme voor de regio alleen maar gegroeid is. 

Naast het advies en het verzorgen van uw offertes, ben ik regelmatig op pad om onze groepsreizen begeleiden. Ook dit laatste doe ik met veel plezier en naast het goed laten verlopen van uw vakantie, probeer ik altijd ons enthousiasme te delen en u een goed beeld te geven van dit fascinerende gedeelte van de wereld.

 

Gaia Wayman


De wereld is te groot om op één plek te blijven en heel je leven lang hetzelfde te doen! Het werken bij WorldExperts zorgt voor eindeloze afwisseling en telkens weer een nieuw  avontuur. Naast het administratieve werk op kantoor, zoals teksten schrijven en offertes maken, ga ik regelmatig mee op reis om groepsreizen te begeleiden. Ik was al op jonge leeftijd erg geïnteresseerd in de wereld om mij heen en wilde geen prinses worden, maar ‘Jane’ van Tarzan en in de jungle wonen. Nu jaren later, hoef ik niet meer perse in de jungle te wonen, maar mijn passie voor het ontdekken van de wereld is niet minder geworden! Het leukste aan dit werk is dat ik mijn passie en enthousiasme over de wereld kan delen en nooit uitgeleerd ben.

Direct contact 0113 39 6060 | info@worldexperts.nl
Algemene voorwaarden Download PDF
Post- en bezoekadres WorldExperts Snellemarkt 11
4416 BR Kruiningen
Privacyverklaring Download PDF
Grensdocumenten Landinformatie en meer