Disclaimer

Disclaimer

Alle reizen worden uitgevoerd door WorldExperts, Snellemarkt 11, 4416 BR Kruiningen

Inschrijfnummers
Inschrijfnummer K.v.K:       22060701
BTW-nummer:                    NL002010976B34
Inschrijfnummer ANVR:      4394
Inschrijfnummer SGR:        3226
Inschrijfnummer SGRZ:      17.247

Vanzelfsprekend besteedt WorldExperts uiterste zorg aan de informatie op deze website www.worldexperts.nl.
Zo trachten wij de website zo up-to-date mogelijk te houden.
Echter publiceren wij deze website en volledige inhoud hiervan onder voorbehoud ten aanzien van eventuele typefouten.
Indien gepubliceerd, zijn vlucht- en/of reis/landinformatie onder voorbehoud van eventuele tussentijdse wijzigingen. Deze wijzigingen kunnen zonder voorafgaande waarschuwing worden aangepast. Informatie is onderheving aan wijzigingen, zo kan het zijn dat bepaalde informatie verouderd of niet meer correct is.
WorldExperts is niet aansprakelijk voor eventuele schade die zou kunnen voortvloeien uit het gebruik van deze website of de hierin vermelde gegevens. Tevens kunnen wij niet garanderen dat de site foutloos, virusloos en ononderbroken functioneert.

Op deze website vindt u verwijzingen en links naar andere websites of bronnen. Indien u gebruik maakt van deze links kunnen deze slechts dienen ter ondersteuning. Eventuele links zijn dus slechts ter informatie van de gebruiker van de site opgenomen. WorldExperts is niet verantwoordelijk voor de informatie, beschikbaarheid of bronnen van deze website en aanvaardt derhalve geen enkele aansprakelijkheid met betrekking tot de inhoud, advertenties, producten of andere zaken op dergelijke sites of de gevolgen van het gebruik daarvan.

Veilig boeken

Wij zijn aangesloten bij:

logo logo logo
0 Foto's