Verfijn uw reis

Soort reis
Land

Vakantie naar El Salvador in de voetsporen van de Maya’s

El Salvador, het kleinste land van Midden-Amerika, verrast door zijn gevarieerde landschap. Talrijke vulkanen en meren kenmerken het landschap. De Pacifische kust nodigt uit tot recreëren en is een eldorado voor watersportliefhebbers. World Experts brengt u met een vakantie El Salvador in de buurt van fascinerende ruïnes uit vervlogen tijden. U treedt in de voetsporen van de Maya’s, een van de meest legendarische beschavingen van de mensheid. En u snuift de kruidige geur van gebrande koffie op.Toon

16-Daagse rondreis Centraal-Amerika met privégids

  • Verblijf in de jungle van Guatemala en Honduras
  • De tropische wouden van Flores
  • Natuur en cultuur in El Salvador
  • Prachtige stranden van Belize

Deze rondreis door Centraal-Amerika neemt u mee naar Guatemala en Belize. Ontdek tijdens deze rondreis de indrukwekkende Mayacultuur. Verken prachtige koloniale steden, historische indianendorpen zoals Joya de Cerén, UNESCO Werelderfgoed. Vaar over de Río Dulce en beleef de geschiedenis in Tikal National Park.&nbs ...(lees meer) p;

...(inklappen)

Vakantie El Salvador brengt veel diversiteit

De topografie van El Salvador wordt bepaald door een majestueuze vulkanische keten die het land in drie regio’s verdeeld: de zuidelijke kust, de centrale plateaus en de noordelijke bergen. Het land heeft veel te bieden. De levendige metropool en hoofdstad San Salvador aan de voet van de Boquerón vulkaan, de vele koffieplantages aan de Ruta de las Flores, zandstranden en mosgroene regenwouden en de beroemde Maya vindplaatsen van Tazumal en Joya de Cerén. Een reis naar El Salvador is een onmisbare tip voor reislustige insiders.

El Salvador, een bijzondere, relatief onbetreden reisbestemming

World Experts heeft als expert in bijzondere, relatief onontdekte reisbestemmingen uitgestippelde groepsreizen en reizen op maat naar El Salvador. De groepsreizen met gelijkgestemde reisgenoten hebben een kleinschalig karakter en zijn gericht op de beleving van de couleur locale van het Midden-Amerikaanse land. Bezoek bijvoorbeeld de koloniale stadjes Suchitoto en Santa Ana, waar in de buurt ook het Cerro Verde National Park ligt. Noordelijk bevindt zich het Montecristo Trifinio National Park.

Rondreis El Salvador combineren met Guatemala en Honduras

El Salvador grenst in Centraal-Amerika aan Guatemala, Honduras en de Stille Oceaan. World Experts biedt een rondreis door El Salvador aan, waarbij ook de grenslanden worden aangedaan. Hierdoor bent u in staat om de jungle van Guatemala en Honduras en de prachtige stranden van Belize te bezoeken. En meer. Denk aan de wereldberoemde Chichicastenago markt van de lokale Maya-bevolking, de fameuze St. Tomas kerk, de archeologische sites van Iximché, Copán en Yaxhá en de koloniale schoonheid van Antigua.

El Salvador: ondergewaardeerd land en geheim paradijs

Uw reis naar El Salvador begint bij World Experts. Er heerst in het Midden-Amerikaanse land een vochtig, tropisch klimaat. De veiligheid in El Salvador is enorm verbeterd. Het authentieke, ongerepte land is ondergewaardeerd en een geheim paradijs. U kunt vanwege de omvang van het land in korte tijd heel veel zien. Neem contact op met World Experts en laat u informeren en adviseren over het bezoeken van deze parel in Centraal-Amerika.