Verfijn uw reis

Soort reis
Land

Reizen naar China, het land van de rijzende zon

Reizen met de Trans-Peking Express is een unieke belevenis! Ons aanbod treinreizen naar China bestaat uit diverse mogelijkheden. U kunt ervoor kiezen om zowel op individuele basis of in groepsverband te reizen. De diverse treinreizen zoals de Tsarengoud of Trans-Siberië express met Nederlandstalige begeleiding zijn groepsreizen waarbij u volledig ontzorgd wordt. Het individuele aanbod reizen per trein door China omvat mogelijkheiden met de Trans-Siberië Express al dan niet uit te breiden met verlengingsmogelijkheden en excursies. Naast de luxe georganiseerde “Tsarengoud” Trans-Siberië Express van Beijing naar Moskou of v.v. waarbij alles tot in de puntjes is verzorgd kunt u ook kiezen uit de reguliere Transsiberie Express met Nederlandstalige begeleiding. Boek bij WorldExperts de Trans-Siberië treinreis die bij u past.Toon

Reizen naar China is de Chinese Muur zien

Met de reizen naar China van World Experts betreedt u het land van de rijzende zon, waarbij een millennia-oude cultuur zich voor u opent. China heeft enorm veel te bieden. Het pulserende ritme van de metropolen Shanghai en Beijing, de serene rust van grenzeloze berglandschappen in Tibet en het betoverende vormenspel van de rijstvelden in Guilin. Verleg uw grenzen en beleef een fantastische treinreis naar China met de Trans-Peking Express, Trans-Siberië Express of Tsarengoud Express.

China is het vier-na-grootste land ter wereld en een bijzondere bestemming binnen Azië. Alleen al in de hoofdstad Beijing van de Volksrepubliek wonen meer mensen dan in heel Nederland. Iets wat ook geldt voor Shanghai. Reizen naar China betekent natuurlijk het grootste bouwwerk ter wereld bewonderen: de Chinese Muur, één van de zeven wereldwonderen. De 6.350 kilometer lange muur is in 2.000 jaar tijd gebouwd door circa één miljoen mensen. Het uitzicht vanaf de muur over de fantastische natuur eromheen is fascinerend.

Een bezoek aan het Terracottaleger is ook een must. Deze archeologische vondst van ongeveer 8.000 terracottafiguren die als grafgiften werden meegegeven aan de eerste keizer van China (Qin Shi Huangdi) staat op de UNESCO Werelderfgoedlijst. De Jade Boeddha tempel en De Verboden Stad – een imposant paleis uit de tijd van de Ming-dynastie – mogen niet ontbreken.

Treinen met de Trans-Siberië Express en Trans-Peking Express

Reis in stijl naar China en stap in voor een individuele reis of groepsreis met de Trans-Siberië Express, de meest beroemde spoorlijn over bijna 9.000 kilometer spoor ter wereld. U doorkruist 7 tijdzones en 3 landen: Rusland, Mongolië en China. Uw Nederlandstalige reisleiding van World Experts laat u op een ontspannen wijze genieten van deze avontuurlijke reis. U wandelt in China over de Chinese Muur en ziet in Beijing De Verboden Stad, het Tiananmenplein en het Zomerpaleis. De Trans-Peking Express is een treinverbinding tussen de hoofdstad van Mongolië Ulaanbataar en Beijing, zodat u de ideale route kunt kiezen.

Rondreizen China met Tsarengoud Express tot Beijing

U kunt met World Experts ook de legendarische én comfortabele treinreis Tsarengoud Express van Moskou naar Beijing maken. De privétrein reist over 7.600 kilometer spoor en voert door de Siberische bossen, Mongoolse steppen en woestijnen naar Beijing. Onderweg bezoekt u onder meer het fameuze Baikal meer, de boeddhistische Oelan Oede en het mooie Terej National Park. Eenmaal in Beijing staat een uitgebreide stadstour op de rol, met een bezoek aan de Tempel van de Hemel, het mausoleum van Mao en de CCTV toren die ontworpen is door Rem Koolhaas.

Vakantie China als individuele reis of groepsreis

World Experts maakt een vakantie China tot een onvergetelijke belevenis. U wordt tijdens een kleinschalige groepsreis volledig ontzorgd en verblijft in uitstekende accommodaties. De individuele reizen naar China kunnen worden uitgebreid met excursies en verlengingsmogelijkheden. Dompel u onder in de beleving van China en voel het harmonieuze samenspel van traditie en moderniteit. Wij begeleiden u op uw vakantie China, zodat u op een relaxte en veilige manier kunt zien wat u wilt zien. Neem contact op en informeer naar de reis van uw dromen.