Verfijn uw reis

Soort reis
Land

Een prachtige rondreis door Jordanië

Het koninkrijk Jordanië betovert je met de legendarische rotsstad Petra en de prachtige achtergrond van de roodachtige zandstenen van Wadi Rum, terwijl de zon aan de horizon zakt. Bizarre rotsformaties zijn ook te bewonderen in het Dana natuurreservaat. Bewijs van het Romeinse verleden loopt door de oude stad Jerash, in de buurt van Amman. In tegenstelling tot de drukte van de hoofdstad, is een verblijf in Aqaba aan de Rode Zee pure ontspanning. WorldExperts maakt het eenvoudig en betaalbaar om al deze schatten bloot te leggen. Of je nu een rondreis Jordanië in groep of een individuele rondreis Jordanië wil, je geniet van een persoonlijk ingekleurde reis met een aangenaam kleinschalig karakter.
 

Voordelige rondreizen Jordanië

De enthousiaste reisspecialisten van WorldExperts.nl hebben met hun kennis en zorg diverse reizen door Jordanië samengesteld.
Ons aanbod van groepsreizen naar Jordanië en individuele rondreizen door Jordanië, ook wel privéreizen genoemd. Reis samen met WorldExperts door Jordanië!

Staat uw droomreis niet tussen ons aanbod reizen naar Jordanië dan is het ook mogelijk om uw rondreis door Jordanië zelf samen te stellen. Neem hiervoor contact met ons op.


Toon

8-Daagse fly-drive Jordanië

 • Wandelen door het wereldwonder Petra
 • Bezoek aan het Pompeï van het Midden-Oosten: Jerash
 • Op eigen tempo reizen
 • Ontspannen aan de Rode Zee

Deze populaire 8-daagse self-drive is de ideale manier om Jordanië op eigen tempo te verkennen.
Vanuit hoofdstad Amman verkent u het land van de Nabateeërs met de huurwagen. Bezoek de Citadel van Amman, de mozaïeken van Madaba, de oude Nabatean-steenstad Petra, het unieke woestijnlandschap van Wadi Rum en ...(lees meer) de kleurrijke onderwaterwereld van de Rode Zee.

U kunt er ook voor kiezen om met uw eigen huurauto door Jordanië reizen of voor een privéchauffeur.

...(inklappen)

11-Daagse fly-drive Jordanië

 • Wandelen door het wereldwonder Petra
 • Bezoek aan het Pompeï van het Midden-Oosten: Jerash
 • Op eigen tempo reizen
 • Wandelen in natuurreservaat Dana

Reizen door het betoverende Jordanië! Maak kennis met het hippe Amman en de eeuwenoude tempels van Jerash. Bezoek de woestijnkastelen van Ajloun en Kerak, en vergeet zeker het natuurreservaat van Dana niet, hier ziet u een verscheidenheid aan dieren. Tel de sterren in Wadi Rum en geniet van de heerlijke Bedoeïen gerec ...(lees meer) hten. Aan het einde van de reis kunt u relaxen aan de Dode Zee en Aqaba. De sprookjes van 1001 nachten beleeft u in Jordanië!

...(inklappen)

14-Daagse fly-drive Relaxed Jordanië

 • Wandelen door het wereldwonder Petra
 • Op eigen tempo reizen
 • Ontdek Petra!
 • Combinatie van cultuur en natuur

Ontdek de wonderen van Jordanië in een rustig reistempo met huurwagen. Tijdens deze 14-daagse fly-drive verblijft u extra lang in zowel wereldwonder Petra als de betoverende Wadi Rum zodat u op rustig tempo deze omgeving kan ontdekken. Daarnaast maakt u kennis met de bijzondere natuur in het Dama biosfeer reservaat waar u ...(lees meer) mooie wandelingen kunt maken, eventueel onder leiding van een lokale gids. U sluit de reis af op een ontspannende manier aan de Dode Zee.

...(inklappen)

9-Daagse Nederlandstalige rondreis Jordanië

 • Wandelen door het wereldwonder Petra
 • Jeepsafari in Wadi Rum
 • Bezoek aan het Pompeï van het Midden-Oosten: Jerash
 • Drijven in de Rode Zee

Iedereen kent het Koninkrijk Jordanië door het wereldwonder Petra, maar Jordanië is meer dan Petra alleen. De moderne metropool Amman waar we zowel prachtige moskeeën zien als Romeinse ruïnes, Wadi Rum: een van de mooiste woestijnen ter wereld waar u onder de sterren kan overnachten, de Romeinse ruïnes ...(lees meer) van Jerash, en zoveel meer. De rijke geschiedenis en de betoverende schoonheid in combinatie met een mix van oosterse en westerse culturen maken van Jordanië een ideale reisbestemming, het ontdekken waard!

...(inklappen)

Beleef Jordanië met WorldExperts

Jordanië, gelegen in het Midden-Oosten ten oosten van de rivier de Jordaan, is ongeveer tweemaal zo groot als Nederland. Het land is te verdelen in drie landschappen: de Jordaan-vallei, het heuvelland in het westen en het uitgestrekte Oost-Jordaanse woestijnplateau. Jordanië bestaat voor ongeveer 90% uit woestijn, maar het loopt over van historie. Het is een land waar de geschiedenis van de beschaving zijn sporen heeft nagelaten en waar de gastvrijheid wordt gevierd zoals het duizenden jaren geleden was. Kortom, een vakantie Jordanië is een verhaal uit Duizend-en-één-nacht.

Reizen naar Jordanië

Reizen naar Jordanië, is reizen terug in de tijd. Herodes, Johannes de Doper, het Heilige Land in miljoenen mozaïekstenen, de uittocht van Mozes uit Egypte, de Dode Zee en de verlaten rotsstad Petra met zijn honderden prachtige gebouwen en offerplaatsen. Ze vormen allemaal de rode draad van een unieke tijd in Jordanië.

U wordt tijdens een vakantie in Jordanië verrast door de cultuurhistorische rijkdom die zich door de eeuwen heeft ontwikkeld. Dankzij onze persoonlijke reiservaring, deskundige, gediplomeerde gidsen, enthousiaste service en uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, spreken onze onderscheidende reizen naar Jordanië vele reizigers aan.

Rondreis Jordanië

Wilt u een Nederlandstalige rondreis Jordanië? Deze begint in de bruisende hoofdstad Amman, met zijn beroemde Citadel, Romeinse amfitheater en Byzantijnse kerken. U bezoekt onder meer de ruïnes van de oude Romeinse stad Jerash, de historische stad Madaba en de berg Nebo, waar Mozes over het beloofde land zou hebben uitgekeken. De archeologische stad Petra is voor velen dé reden om een vakantie Jordanië te boeken. U bewondert zuilen en ornamenten, graftempels, offerplaatsen en paleizen.

De sprookjesachtige Wadi Rum woestijn met zijn rode kleuren en schitterende rotsformaties wordt ook wel ꞌVallei van de Maanꞌ genoemd. In de badplaats Aqaba aan de Roze Zee ligt er voor duikliefhebbers een prachtige onderwaterwereld te wachten. In de Dode Zee is gelegenheid om te baden, of beter te drijven op het zoute water. Er is ten slotte ook een stop op de plek aan de Jordaan waar Jezus gedoopt zou zijn.

Single reis Jordanië

Alleen reizen, maar toch samen? Met een single reis Jordanië van WorldExperts ontdekt u met gelijkgestemde reisgenoten het land. U hebt de maximale vrijheid om activiteiten te ondernemen. Wij stippelen een reis uit, zodat u verzekerd bent van de spectaculaire hoogtepunten van Jordanië. Ontdek de betoverende Arabische wereld en neem contact op voor onvergetelijke reizen naar Jordanië. Bel (0113 39 6060) of stuur een e-mail naar info@WorldExperts.nl.