Verfijn uw reis

Soort reis
Land

Reizen naar Colombia met een gids van WorldExperts

Koffie, exotisch fruit, koloniaal verleden, prehispanische kunst, onaangetaste natuur, hoge Bergen, goud, edelstenen en dansen. Colombia prikkelt de zintuigen en is het land van variatie! Lange tijd had het land een negatieve klank vanwege de FARC maar de laatste jaren heeft Colombia, officieel de República de Colombia zich ontwikkeld als een prachtige vakantiebestemming. Tijdens onze groepsreis door Colombia nemen wij u mee langs de hoogtepunten van dit fascinerende land.Toon

16-Daagse Nederlandstalige rondreis Kleurrijk Colombia

  • Kleurrijk Cartagena
  • Cruise over de Magdalena rivier
  • Nationaal park Tayrona
  • Guatavita Lagune en Villa de Leyva

Koffie, exotisch fruit, koloniaal verleden, prehispanische kunst, onaangetaste natuur, hoge Bergen, goud, edelstenen, dansen, ….Colombia prikkelt de zintuigen en is het land van variatie! . Tijdens deze 16-daagse rondreis nemen wij u mee naar de hoogtepunten van dit kleurrijke land. Van de drukke hoofdstad Bogota, het kl ...(lees meer) eurrijke Caraibische Cartagena, de oude koloniale stadjes waar de lokale Plaza Mayor nog altijd de plek is om samen te komen, de diepe wouden en natuurlijk de koffie.

...(inklappen)

Een Colombia-reis die in uw geheugen verankerd wordt

Reizen naar Colombia betekent een warme ontmoeting met het koffieland, de Caribische stranden, koloniale steden, ongerepte natuur en gastvrije bevolking. Bijna geen ander land in Zuid-Amerika is zo divers. Van de torenhoge bergen van de Andes tot de weelderige regenwouden van de Amazone. Van de hoofdstad Bogota op ongeveer 2.600 meter hoogte tot kleurrijk Cartagena. Boek uw rondreis door Columbia met Nederlandstalige gids bij World Experts. Dan weet u zeker dat Colombia in uw geheugen verankerd wordt.

Reizen naar Colombia: de adembenemende overvloed ontdekken

Colombia is gelegen in het noordwesten van Zuid-Amerika en grenst zowel aan de Caribische Zee als de Grote Oceaan. Tijdens de reizen naar Colombia van World Experts wordt de spectaculaire overvloed van dit land aan u onthuld. Prachtige landschappen rond San Agustin met zijn mystieke archeologische vindplaatsen. De dromerige Pacifische kust rond Nuquí. Thermale bronnen in de buurt van Pereira en het beroemde Tayrona National Park. Een vakantie in Colombia laat niets te wensen over.

Veelzijdig Colombia prikkelt de zintuigen

Colombia prikkelt de zintuigen en is het land van de variatie. Als specialist in verre reizen neemt World Experts u tijdens een kleinschalige groepsreis mee langs de hoogtepunten van dit veelzijdige en fascinerende land. U beleeft met een groepje gelijkgestemden prachtige momenten en u deelt fijne herinneringen. Het bezoeken van minder toeristische plekken geeft couleur locale aan de meerdaagse Colombia-reis. U verblijft in goede accommodaties en reist met veilig en comfortabel vervoer.

Vakantie Colombia met bezoek traditionele koffieplantage

Een vakantie Colombia biedt de kans om een cruise over de Magdalena rivier te maken en Guatavita Lagune (waar de legende van de gouden stad El Dorado ontstond) en de oude Spaans-koloniale stad Villa de Leyva te bezoeken. U wandelt ontspannen door natuurpark Gallineral in San Gil en bezichtigt Barichara, dat door vele Colombianen als het mooiste dorp van het land wordt beschouwd.

In Nationaal Park Chicamocha is de langste kabelbaan van Zuid-Amerika, waar u de indrukwekkende, zeer diepe Chicamocha kloof oversteekt. Barrancabermeja is een havenplaats in de Magdalena-vallei, Santa Cruz de Mompox staat als nationaal monument op de UNESCO Werelderfgoedlijst. Natuurlijk ontbreekt een bezoek aan een traditionele koffieplantage niet.

Authentieke rondreizen Colombia die bij uw wensen passen

Zoekt u rondreizen Colombia die verrassen en inspireren? Ervaar de natuur, geschiedenis, cultuur en aanstekelijke Colombiaanse levensvreugde tijdens een onderscheidende vakantie Colombia. Met World Experts ontdekt u het Zuid-Amerikaanse land op een wijze die bij u past. Heeft u vragen of verzoeken? Neem gerust contact op voor een authentieke en plezierige reis naar uw wensen.