Verfijn uw reis

Soort reis
Land

Reis naar Brazilië legt culturele en natuurlijke schatten bloot

Bij een reis naar Brazilië denkt u mogelijk aan brede zandstranden, het imposante beeld van Christus de Verlosser in Rio de Janeiro, voetballers in kanariegele shirts, de bevolking die de samba danst en de eindeloze bossen van de Amazone. Deze indrukken zijn alle correct, maar het weerspiegelt slechts een fractie van wat Brazilië te bieden heeft. World Experts laat u tijdens zijn bijzondere reizen proeven van de ongelooflijke verscheidenheid aan culturele en natuurlijke schatten in Brazilië.Toon

10-Daagse individuele rondreis Brazilië in het kort

 • Volledige privéreis
 • Verblijf in de wereldstad Rio de Janeiro
 • Bezoek aan de watervallen Foz do Iguacu
 • Verblijf aan de kust in Salvador de Bahia

Deze 10-daagse tour begint in het bruisende Rio de Janeiro. Van modieuze stranden tot monumentale heuvels, Rio de Janeiro is een bijna gegarandeerd hoogtepunt van elke reis. Terwijl je in de stad bent, wordt er tijd besteed aan het verkennen van twee van de beroemdste bezienswaardigheden; Suikerbrood en Corcovado Mountain, het bek ...(lees meer) limmen van de toppen van deze imposante heuvels zal resulteren in adembenemende uitzichten over de stad.

De reis gaat van de hectische razernij die Rio is, naar de sublieme tropische natuurwandelingen van het Iguaçu National Park en de machtige Iguaçu-watervallen. Het regenwoud van het reservaat, en de kans om een ​​paar dagen ondergedompeld te worden in de natuur, biedt de perfecte balans om in de natuur te zijn tussen de bezoeken aan twee van de grootste steden in Brazilië aan het begin en einde van deze 10-daagse reis. Na dit natuurwonder en dieren in het wild te hebben gezien, gaat het naar het culturele centrum van Salvador da Bahia. Hier flaneren we door de oude straten van Pelourinho, ervaren het koloniale verleden en leren de meer recente geschiedenis van Afro-Braziliaanse bewegingen. ...(inklappen)

15-Daagse individuele rondreis hoogtepunten van Brazilië

 • Kanotocht door de Amazone
 • Zéér complete reisroute
 • Verblijf in de kustplaats Recife
 • Verblijf in een jungle lodge

Deze 15-daagse reis omvat enkele van de diverse hoogtepunten die Brazilië te bieden heeft. De reis begint in de drukte van de beroemdste stad van Brazilië, Rio de Janeiro. Hier is er voldoende kans om de levendige Carioca-sfeer op te snuiven en ondergedompeld te worden in een van de echt iconische steden van Zuid-Amerika ...(lees meer) . Van hippe stranden tot majestueuze bergen, Rio de Janeiro is gegarandeerd een hoogtepunt van elke reis. Terwijl je in de stad bent, wordt er tijd besteed aan het verkennen van twee van de beroemdste bezienswaardigheden; Suikerbroodberg en het monument Christus de Verlosser. We laten de hectische razernij van Rio achter om getuige te zijn van de kracht van de natuur in Iguaçu. Terwijl u de verbluffende panorama's vanaf de Braziliaanse kant bewondert en uitkijkt over adembenemende uitzichtpunten aan de Argentijnse kant, blijft geen enkele hoek van dit natuurwonder onontgonnen.

De volgende stop is een 4-daagse onderdompeling diep in het Amazone-regenwoud. U kunt genieten van een verscheidenheid aan activiteiten, zoals ecologische wandelingen, kanotochten en nachtsafari's, terwijl u het leven in de jungle ervaart. Door de vochtigheid van het regenwoud in te ruilen voor de koele zeebries, kunt u op de laatste bestemming heerlijk ontspannen, omringd door de rijke geschiedenis van Brazilië. U krijgt de gelegenheid om Recife te bezoeken, ook wel bekend als het Venetië van Brazilië, voordat u uiteindelijk uitrust in de koloniale kustplaats Olinda. ...(inklappen)

17-Daagse Nederlandstalige groepsreis Brazilië

 • Bezoek aan de watervallen Foz do Iguacu
 • Kanotocht door de Amazone
 • Zéér complete reisroute
 • Verblijf in een jungle lodge

Deze 17-daagse reis omvat enkele van de diverse hoogtepunten die Brazilië te bieden heeft. De reis begint in de drukte van de beroemdste stad van Brazilië, Rio de Janeiro. Hier is er voldoende kans om de levendige Carioca-sfeer op te snuiven en ondergedompeld te worden in een van de echt iconische steden van Zuid-Amerika ...(lees meer) . Van hippe stranden tot majestueuze bergen, Rio de Janeiro is gegarandeerd een hoogtepunt van elke reis. Terwijl je in de stad bent, wordt er tijd besteed aan het verkennen van twee van de beroemdste bezienswaardigheden; Suikerbroodberg en Christus de Verlosser. We laten de hectische razernij van Rio achter om getuige te zijn van de kracht van de natuur in Iguaçu. Terwijl u de verbluffende panorama's vanaf de Braziliaanse kant bewondert en uitkijkt over adembenemende uitzichtpunten aan de Argentijnse kant, blijft geen enkele hoek van dit natuurwonder onontgonnen. 

De volgende stop is een 4-daagse onderdompeling diep in het Amazone-regenwoud. U kunt genieten van een verscheidenheid aan activiteiten, zoals ecologische wandelingen, kanotochten en nachtsafari's, terwijl u het leven in de jungle ervaart. Door de vochtigheid van het regenwoud in te ruilen voor de koele zeebries, kunt u op de laatste bestemming heerlijk ontspannen, omringd door de rijke geschiedenis van Brazilië. U krijgt de gelegenheid om Recife te bezoeken, ook wel bekend als het Venetië van Brazilië, voordat u uiteindelijk uitrust in de koloniale kustplaats Olinda.

Een reis naar Brazilië: een land van superlatieven

Brazilië is het grootste land van Zuid-Amerika en het vijfde grootste land ter wereld. Met een rondreis door Brazilië ervaart u de fascinerende mengeling van culturele rijkdom, adembenemende natuur en aanstekelijke levensvreugde. Brazilië is een land van superlatieven. Met de Foz do Iguaçu heeft het land de grootste watervallen ter wereld, met de Floresta da Tijuca in Rio de Janeiro het grootste tropische stadsbos ter wereld en met het carnaval in Rio het grootste volksfeest ter wereld. Een reis naar Brazilië is een fascinerende mengeling van klanken, ritmes en temperament.

Verbaas en verwonder u tijdens een Brazilië-reis op maat

Verbaas en verwonder u tijdens een vakantie in Brazilië, die World Experts op maat voor u samenstelt. Brazilië heeft met de Amazone de rivier met het meeste water en het regenwoud met de grootste biodiversiteit. Salvador da Bahia en Pelourinho hebben de grootste aaneengesloten erfenis van koloniale architectuur in Latijns-Amerika. All Saints Bay is de grootste tropische zeebaai ter wereld en met het natuurlijke paradijs van de Pantanalde bezoekt u de grootste uiterwaarden ter wereld.

Vakantie Brazilië met kleinschalig karakter en persoonlijke insteek

Brazilië is een land van groot, groter, grootst. World Experts biedt u een vakantie Brazilië met een kleinschalig karakter en een persoonlijke service. U kunt individueel reizen en uw eigen hotspots kiezen, te beginnen in het bruisende Rio de Janeiro met de beroemde Suikerbroodberg en Corcovado berg. Geniet van verbluffende panorama’s in de natuur en van ecologische wandelingen, kanotochten en nachtelijke safari’s in het regenwoud. U krijgt de gelegenheid om Recife – ook wel het Venetië van Brazilië genoemd – te bezoeken, evenals de koloniale kustplaats Olinda.

Volledig uitgestippelde rondreizen Brazilië met maximale vrijheid

De rondreizen Brazilië van World Experts stellen u in staat om diverse hoogtepunten van het land op ontspannen wijze te ontdekken. Wij kunnen een volledig uitgestippelde reis voor u samenstellen, waarbij u maximale vrijheid ervaart. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact op met uw vragen of verzoeken en wij geven u deskundige informatie en advies.