Verfijn uw reis

Soort reis
Land

Vakantie Georgië, ideaal voor ontdekkingsreizigers

Het grootste aanbod van reizen naar Georgië vindt u bij WorldExperts. Als u kiest voor een vakantie naar Georgië biedt WorldExperts u naast de groepsreizen naar Georgië ook een divers aanbod van individuele rondreizen en fly-drive's naar Georgië aan. Naast deze mogelijkheden biedt WorldExperts ook een groepsreis naar Georgië in combinatie met Armenië en/of Azerbeidzjan aan. Een reis naar Georgië is een herinnering voor altijd, bekijk daarom snel ons aanbod van reizen naar Georgië.Toon

12-Daagse stedenreis Jerevan, Tbilisi en Bakoe

 • Prachtige zichten op de Bijbelse Ararat met bezoek aan klooster van Khor Virap
 • Georgië, het geboorteland van de wijn
 • Tbilisi, een kruispunt van culturen in een trendy jasje
 • Vrijheid en flexibiliteit onderweg

Ontdek tijdens deze individuele rondreis de 3 hoofdsteden van de Kaukasus die, ondanks de eeuwenoude verbondenheid met elkaar, een duidelijk eigen en unieke identiteit hebben. In het Armeense Jerevan koestert men het uitzicht op Ararat. Opvallend in de stad zijn de vaak in Sovjetstijl gebouwde statige gebouwen en pleinen die de ...(lees meer) stad een bepaalde allure geven. Het Georgische Tbilisi is juist een smeltkroes van culturen. In het oude centrum met de zwavelbaden en kleurrijke houten balkons proeft u de sfeer van het oriëntaalse verleden terwijl men zich Europeaan beschouwt. U eindigt de reis in het dynamische Bakoe dat dankzij de olie-inkomsten getransformeerd is een stad met uitdagende architectuur en waarbij tegelijkertijd het historische centrum is behouden. Wij verzorgen uw vervoer en verblijf ter plaatse zodat u ontspannen kunt genieten van de hoofdsteden van de Kaukasus.

...(inklappen)

9-Daagse wijnreis door Georgië

 • Georgië, het geboorteland van de wijn
 • Verschillende proeverijen met lokale wijnen
 • Ook bezoek aan minder bekende wijnregio's
 • Overnachtingen in guesthouses bij lokale bevolking

In Georgië zegt men dat de Georgische wijn een stukje zon is, levend in een fles. Georgië behoort tot de oudste wijnlanden ter wereld en de wijn is een belangrijk deel van de Georgische cultuur. Naast de moderne technieken, wordt de traditionele manier van wijn maken in ondergrondse kruiken met trots uitgeoefend. De t ...(lees meer) rotse Georgiërs laten u dit graag zien. Tijdens deze individuele reis leert u Georgië kennen zoals de Georgiërs het graag zien: de levendige hoofdstad Tbilisi, de vele kerken en kloosters, de mooie natuur en waar de wijn geproefd en gedronken mag worden!

...(inklappen)

16-Daagse fly-drive Armenië en Georgië

 • 's Werelds eerste Christelijke landen
 • Afgelegen bergdorpen waar de tijd stil staat
 • Vrijheid en flexibiliteit onderweg
 • Uitgebalanceerde route

Armenië en Georgië laten zich goed met een huurauto op eigen tempo ontdekken. De 2-weekse autorondreis neemt u mee naar de hoogtepunten van de Kaukasus. U ziet de beide hoofdsteden, de bijzondere kerken en kloosters waarvan een aantal zijn opgenomen op de UNESCO Werelderfgoedlijst, de dorpen waar tradities in ere word ...(lees meer) en gehouden, de bergen die uitnodigen voor een wandeling en de subtropische kust aan de Zwarte Zee. Met deze formule verzorgen wij uw verblijf en vervoer. U bepaalt zelf uw dagelijkse reistempo om te kunnen genieten van de cultuur en natuur in de Kaukasus.

...(inklappen)

15-Daagse fly-drive Georgië

 • Tbilisi, een kruispunt van culturen in een trendy jasje
 • Vrijheid en flexibiliteit onderweg
 • Zelf onderweg met huurauto
 • Uitgebalanceerde route

Het kleine Georgië in de Kaukasus heeft de vakantieganger veel te bieden. Toverwoord hierbij is: afwisseling! Op één dag kunt u van een alpiene landschap door woestijngebied naar de subtropische badplaatsen rijden. Het is een land met een turbulente geschiedenis, een kruispunt van culturen en religies. Dit vi ...(lees meer) ndt u terug in de architectuur, de monumenten, de verfijnde keuken en het karakter van de Georgiër. Tijdens deze 15-daagse autorondreis Georgië maakt u kennis met deze veelzijdigheid. Op eigen tempo of onder leiding van een privéchauffeur.

...(inklappen)

15-Daagse wandelreis door Georgië

 • Afgelegen bergdorpen waar de tijd stil staat
 • Vrijheid en flexibiliteit onderweg
 • Een ideale mix tussen cultuur en natuur
 • Grote variatie aan landschappen, rijke cultuur en de heerlijke keuken en wijnen

Het prachtige Georgië ligt verscholen tussen de hoge bergtoppen van de Kaukasus, op de grens van Europa en Azië,  De bergen, de glooiende wijnvelden, de subtropische Zwarte Zeekust en het vruchtbare achterland zorgen ervoor dat dit kleine land zich bijzonder leent voor de natuurliefhebber en een wandelvakantie. D ...(lees meer) e gastvrije bevolking ontvangt u na een intensieve dag met een rijk gedekte tafel vol lokale specialiteiten. Uiteraard slaan we in deze wandelreis het levendige Tbilisi met haar badhuizen en smalle straten met gekleurde balkons niet over.

...(inklappen)

16-Daagse Nederlandstalige rondreis door Armenië en Georgië

 • Meest gevarieerde rondreis aangeboden
 • Nederlandstalige begeleiding
 • Verblijf aan het magische Sevanmeer
 • Uitstekende accommodaties waaronder enkele met spa en zwembad

Reizen naar Armenië en Georgië is de laatste jaren bijzonder populair geworden. Deze exclusieve 16-daagse Nederlandstalige reis naar Armenië en Georgië laat u kennismaken met het beste van beide landen. Armenië en Georgië delen een eeuwenoude geschiedenis en waren de eerste christelijke naties in de w ...(lees meer) ereld. De vele kerken en kloosters die vaak dateren uit de 10e–12e eeuw herinneren hieraan en vormen een wezenlijk onderdeel van het berglandschap. In de hoofdsteden Jerevan en Tbilisi bezoeken we de nationale musea en historische monumenten. We genieten van het mooie landschap van de Kaukasus terwijl we de landen ontdekken, proeven de lokale keuken en ontmoeten gastvrije, trotse bevolking. Kortom, een vakantie waar u nog lang op terug gaat kijken. ...(inklappen)

Reizen naar Georgië betekent veel verborgen schatten ontdekken

Een vakantie Georgië is genieten van eeuwenoude orthodoxe kerken, de sneeuwwitte muur van het Kaukasus gebergte, de middeleeuwse dorpjes en wandelingen in de ongerepte natuur. Het unieke land op het snijvlak van Azië en Europa inspireert zowel cultuurliefhebbers, wandelaars als skiërs. Georgië is nog altijd een land voor ontdekkingsreizigers. World Experts maakt dit als specialist in reizen naar verborgen parels mogelijk met fly-drives, groepsreizen en individuele reizen naar Georgië.

Georgië is een zeer divers land, waar u veel verborgen schatten ontdekt. Beroemd zijn de middeleeuwse Trinity Church boven Stepanzminda, het kasteelcomplex van Rabat en het Bodbe klooster bij Sighnaghi. Het oosterse kuuroord van Tbilisi is een bezoek waard, evenals de vele kerken, synagogen en moskeeën en het Narikala fort in de hoofdstad.

In het romantische stadje Sighnaghi kijkt u vanaf een heuvelrug over de Kakheti vallei naar de hoge Kaukasus. Rond Telavi vindt u wijnhuizen en een cognacstokerij, terwijl het grotklooster van David Gareja direct aan de grens met Armenië ligt. Of bezoek tijdens uw Georgië-reis de verfijnde badplaats Batumi aan de Zwarte Zee met zijn kilometerslange stranden.

Georgië, een land met een turbulente geschiedenis

Georgië is een land met een turbulente geschiedenis, dat zich toont in de architectuur, monumenten, verfijnde keuken en het karakter van de Georgiër. De eeuwenoude historie en traditie van het land is vandaag de dag nog voelbaar in het eigen alfabet, de christelijk-orthodoxe religie en de vermenging van verschillende bevolkingsgroepen. World Experts laat u op ontspannen wijze en in uw eigen tempo tijdens een rondreis Georgië kennismaken met het land in de zuidelijke Kaukasus, dat ongeveer even groot is als Ierland maar met nog geen 4 miljoen inwoners dunbevolkt is.

Reizen Georgië met uitgestippelde routes

World Experts zorgt er met uitgestippelde reizen Georgië voor dat u de veelzijdigheid van het land ervaart. U kunt de oude hoofdstad Mzcheta bezoeken, hét spirituele centrum van het land. Om door te gaan naar het skioord Gudauri. De Gegeti Drievuldigheidskerk is een mooi eindpunt van een wandeling vanuit Kazbegi. De stad Gori is de geboorteplaats van Stalin, waar ook het Stalin museum staat. Vardzia is de magnifieke grottenstad uit de Gouden Eeuw, terwijl Kutaisa zowel schitterende natuur als UNESCO Werelderfgoed heeft.

Rondreis Georgië combineren met bezoek aan Armenië

World Experts biedt u de kans om een rondreis Georgië (individueel of met een groep) te combineren met een Nederlandstalige rondreis Armenië of een fly-drive Armenië. U kunt ook een stedenreis Tbilisi (Georgië), Jerevan (Armenië) en Bakoe (Azerbeidzjan) boeken. Neem gerust contact op voor een reis naar Georgië die aan al uw wensen voldoet.