Verfijn uw reis

Soort reis
Land

Vakantie Georgië, ideaal voor ontdekkingsreizigers

Het grootste aanbod van reizen naar Georgië vindt u bij WorldExperts. Als u kiest voor een vakantie naar Georgië biedt WorldExperts u naast de groepsreizen naar Georgië ook een divers aanbod van individuele rondreizen en fly-drive's naar Georgië aan. Naast deze mogelijkheden biedt WorldExperts ook een groepsreis naar Georgië in combinatie met Armenië en/of Azerbeidzjan aan. Een reis naar Georgië is een herinnering voor altijd, bekijk daarom snel ons aanbod van reizen naar Georgië.Toon

9-Daagse wijnreis door Georgië

 • Georgië, het geboorteland van de wijn
 • Verschillende proeverijen met lokale wijnen
 • Ook bezoek aan minder bekende wijnregio's
 • Overnachtingen in guesthouses bij lokale bevolking

In Georgië zegt men dat de Georgische wijn een stukje zon is, levend in een fles. Georgië behoort tot de oudste wijnlanden ter wereld en de wijn is een belangrijk deel van de Georgische cultuur. Naast de moderne technieken, wordt de traditionele manier van wijn maken in ondergrondse kruiken met trots uitgeoefend. De t ...(lees meer) rotse Georgiërs laten u dit graag zien. Tijdens deze individuele reis leert u Georgië kennen zoals de Georgiërs het graag zien: de levendige hoofdstad Tbilisi, de vele kerken en kloosters, de mooie natuur en waar de wijn geproefd en gedronken mag worden!

...(inklappen)

10-Daagse Nederlandstalige rondreis Georgië

 • Nederlandstalige begeleiding
 • Alle excursies inbegrepen
 • Vrijwel alle maaltijden inclusief
 • De grottenstad Uplistikhe

Een vakantie in Georgië heeft de reiziger veel te bieden. Het land kent een turbulente geschiedenis die zijn sporen heeft nagelaten in het cultureel erfgoed en het karakter van de Georgiër die altijd wel een reden vindt om het glas te heffen! Wij beginnen onze rondreis Georgië in het levendige Tbilisi waar kleurr ...(lees meer) ijke balkonnetjes de middeleeuwse straatjes een vrolijk beeld geven. Tegelijk valt de bonte verzameling van kerken en kloosters op die in het hele land zijn terug te vinden. Wij nemen u mee naar het hooggelegen Mestia waar de wachttorens zorgden voor een goed onderkomen in de lange winters en bescherming boden tegen indringers. Tot slot sluiten wij de reis af in het mondaine Batoemi dat zich de laatste jaren tot een prachtige badplaats aan de Zwarte Zee heeft ontwikkeld.

...(inklappen)

15-Daagse fly-drive Georgië

 • Tbilisi, een kruispunt van culturen in een trendy jasje
 • Vrijheid en flexibiliteit onderweg
 • Zelf onderweg met huurauto
 • Uitgebalanceerde route

Het kleine Georgië in de Kaukasus heeft de vakantieganger veel te bieden. Toverwoord hierbij is: afwisseling! Op één dag kunt u van een alpiene landschap door woestijngebied naar de subtropische badplaatsen rijden. Het is een land met een turbulente geschiedenis, een kruispunt van culturen en religies. Dit vi ...(lees meer) ndt u terug in de architectuur, de monumenten, de verfijnde keuken en het karakter van de Georgiër. Tijdens deze 15-daagse autorondreis Georgië maakt u kennis met deze veelzijdigheid. Op eigen tempo of onder leiding van een privéchauffeur.

...(inklappen)

14-Daagse rondreis Georgië en Bakoe

 • Prachtige jeeptour door de Kaukasus naar Ushguli inbegrepen
 • Een ideale mix tussen cultuur en natuur
 • UNESCO Werelderfgoed Mzcheta
 • Van de besneeuwde Kaukasus tot aan de Kaspische Zee

Georgië en Azerbeidzjan vormen het hart van de Kaukasus. Hoewel Georgië een christelijk land is en Azerbeidzjan een overwegend islamitische bevolking kent, loopt de geschiedenis van beide landen door elkaar. Het verleden zorgt nog altijd voor een vriendschappelijke band tussen beide landen. Wij reizen van het oude Tbi ...(lees meer) lisi naar het mondaine Bakoe terwijl wij onderweg kennis maken met de rijke cultuur, de glorie van de oude handelsroutes en adembenemende natuur.

...(inklappen)

Reizen naar Georgië betekent veel verborgen schatten ontdekken

Een vakantie Georgië is genieten van eeuwenoude orthodoxe kerken, de sneeuwwitte muur van het Kaukasus gebergte, de middeleeuwse dorpjes en wandelingen in de ongerepte natuur. Het unieke land op het snijvlak van Azië en Europa inspireert zowel cultuurliefhebbers, wandelaars als skiërs. Georgië is nog altijd een land voor ontdekkingsreizigers. World Experts maakt dit als specialist in reizen naar verborgen parels mogelijk met fly-drives, groepsreizen en individuele reizen naar Georgië.

Georgië is een zeer divers land, waar u veel verborgen schatten ontdekt. Beroemd zijn de middeleeuwse Trinity Church boven Stepanzminda, het kasteelcomplex van Rabat en het Bodbe klooster bij Sighnaghi. Het oosterse kuuroord van Tbilisi is een bezoek waard, evenals de vele kerken, synagogen en moskeeën en het Narikala fort in de hoofdstad.

In het romantische stadje Sighnaghi kijkt u vanaf een heuvelrug over de Kakheti vallei naar de hoge Kaukasus. Rond Telavi vindt u wijnhuizen en een cognacstokerij, terwijl het grotklooster van David Gareja direct aan de grens met Armenië ligt. Of bezoek tijdens uw Georgië-reis de verfijnde badplaats Batumi aan de Zwarte Zee met zijn kilometerslange stranden.

Georgië, een land met een turbulente geschiedenis

Georgië is een land met een turbulente geschiedenis, dat zich toont in de architectuur, monumenten, verfijnde keuken en het karakter van de Georgiër. De eeuwenoude historie en traditie van het land is vandaag de dag nog voelbaar in het eigen alfabet, de christelijk-orthodoxe religie en de vermenging van verschillende bevolkingsgroepen. World Experts laat u op ontspannen wijze en in uw eigen tempo tijdens een rondreis Georgië kennismaken met het land in de zuidelijke Kaukasus, dat ongeveer even groot is als Ierland maar met nog geen 4 miljoen inwoners dunbevolkt is.

Reizen Georgië met uitgestippelde routes

World Experts zorgt er met uitgestippelde reizen Georgië voor dat u de veelzijdigheid van het land ervaart. U kunt de oude hoofdstad Mzcheta bezoeken, hét spirituele centrum van het land. Om door te gaan naar het skioord Gudauri. De Gegeti Drievuldigheidskerk is een mooi eindpunt van een wandeling vanuit Kazbegi. De stad Gori is de geboorteplaats van Stalin, waar ook het Stalin museum staat. Vardzia is de magnifieke grottenstad uit de Gouden Eeuw, terwijl Kutaisa zowel schitterende natuur als UNESCO Werelderfgoed heeft.

Rondreis Georgië combineren met bezoek aan Armenië

World Experts biedt u de kans om een rondreis Georgië (individueel of met een groep) te combineren met een Nederlandstalige rondreis Armenië of een fly-drive Armenië. U kunt ook een stedenreis Tbilisi (Georgië), Jerevan (Armenië) en Bakoe (Azerbeidzjan) boeken. Neem gerust contact op voor een reis naar Georgië die aan al uw wensen voldoet.