Verfijn uw reis

Soort reis
Land

Stedenreis Georgië
 
Tussen de imponerende berglandschappen en historische nederzettingen in Georgië vindt u de multiculturele stad Tbilisi. Bent u op zoek naar een stedentrip Tbilisi of wilt u vanuit deze stad excursies maken, maar wel in Tbilisi blijven? Geen probleem! Er is genoeg te zien tijdens een cityrip Tbilisi. Bewonder het Narikala fort, die u via de kabelbaan kunt bereiken, bezoek de indrukwekkende Sameba kerk of de vele musea die de stad rijk is of wandel door de oude binnenstad vol met terrasjes. 
Vanuit Tbilisi kunt u uitstapjes maken naar de wijnregio Kakheti, Sighnaghi of een daguitstap via de Georgian Military Highway naar Kazbegi. Maar ook bestaat de mogelijkheid om de geboortestad van Stalin, Gori of de grottenstad Uplistsikhe te bezoeken in 1 dag. 
 
Wilt u een stedenreis naar de Kaukasus maken, dus Georgië - Tbilisi combineren met Armenië - Jerevan en/of Azerbeidzjan - Bakoe? Geen probleem! WorldExperts.nl heeft veel ervaring met reizen in Georgie, Armenie en Azerbeidzjan. Staat uw citytrip er niet tussen, vraag één van onze medewerkers naar de mogelijkheden. 

Toon

12-Daagse stedenreis Jerevan, Tbilisi en Bakoe

  • Prachtige zichten op de Bijbelse Ararat met bezoek aan klooster van Khor Virap
  • Georgië, het geboorteland van de wijn
  • Tbilisi, een kruispunt van culturen in een trendy jasje
  • Vrijheid en flexibiliteit onderweg

Ontdek tijdens deze individuele rondreis de 3 hoofdsteden van de Kaukasus die, ondanks de eeuwenoude verbondenheid met elkaar, een duidelijk eigen en unieke identiteit hebben. In het Armeense Jerevan koestert men het uitzicht op Ararat. Opvallend in de stad zijn de vaak in Sovjetstijl gebouwde statige gebouwen en pleinen die de ...(lees meer) stad een bepaalde allure geven. Het Georgische Tbilisi is juist een smeltkroes van culturen. In het oude centrum met de zwavelbaden en kleurrijke houten balkons proeft u de sfeer van het oriëntaalse verleden terwijl men zich Europeaan beschouwt. U eindigt de reis in het dynamische Bakoe dat dankzij de olie-inkomsten getransformeerd is een stad met uitdagende architectuur en waarbij tegelijkertijd het historische centrum is behouden. Wij verzorgen uw vervoer en verblijf ter plaatse zodat u ontspannen kunt genieten van de hoofdsteden van de Kaukasus.

...(inklappen)