Verfijn uw reis

Soort reis
Land

Ontdek de pracht van reizen in Argentinië

De grote diversiteit van Argentinië maakt dit op een na grootste land van Zuid-Amerika tot een fantastische reisbestemming. Bij reizen naar Argentinië kunt u vele kanten van dit veelzijdige land zien. Van tropische jungles, bruisende steden en uitgestrekte pampa’s tot inheemse volkeren en de hoge bergen van de Andes met zijn vulkanen en gletsjers. WorldExperts is al jarenlang gespecialiseerd in Argentinië-reizen, zowel in groepsreizen als individuele reizen met een kleinschalig karakter. Wij kennen de bestemmingen, wij beschikken over deskundige, gediplomeerde gidsen én onze reizen hebben een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.  

 

 Toon

5-Daagse expeditie cruise Patagonië van Ushuaia in Argentinië naar Punta Arenas in Chili

 • Ervaar de unieke natuur van Patagonië
 • Vaar doorheen het Beagle Kanaal
 • Aanschouw de talloze gletsjers
 • Alle excursies inbegrepen

Ga met ons mee voor een eenmalige expeditie cruise door het zuidelijkste deel van Patagonië. Bewonder de geïsoleerde fjorden en verrassende dieren in het wild van Nationaal Park Tierra del Fuego.

Al sinds 1990 worden deze cruises door onze partner in het zuiden van Argentinië en Chili aangeboden. De ...(lees meer) expeditie cruise gaat door Kaap Hoorn, het Beaglekanaal en de Straat van Magellan. 

 
Vaar mee als gast naar een andere wereld, een wereld die wild en mooi is, onaangetast door mensen en zelden gezien door toeristen; een unieke ervaring.
 
Deze cruise in het zuiden van Argentinië en Chili is een unieke en onvergetelijke reis naar het einde van de wereld. ...(inklappen)

15-Daagse rondreis Noord-Argentinië met huurwagen of privégids

 • Verblijf 3 dagen in Buenos Aires
 • Ontdek uitgebreid de provincie Salta
 • Verblijf meerdere nachten in het tropisch regenwoud van Iguazu
 • Verken het authentieke noorden van Argentinië

Deze rondreis door het noorden van Argentinië laat je kennismaken met de schoonheid en diversiteit van de watervallen van Iguazu de provincie Salta. 
Je mag tijdens deze reis naar Argentinië spectaculaire natuur, gastronomie, kleurrijke canyons maar ook authentieke dorpjes verwachten. Je verblijf in het t ...(lees meer) ropisch regenwoud van Iguazu, bezoekt naast de Argentijnse zijde van de watervallen ook de Braziliaanse zijde. In de regio Salta verblijf je sfeervolle hotels en reist zoals u dat wilt, met een huurwagen of met een chauffeur/gids.

...(inklappen)

17-Daagse individuele rondreis door Patagonië

 • Walvissen spotten in Puerto Madryn
 • De gletsjers van Perito Moreno in Patagonië
 • Pinguïns spotten op Peninsula Valdés
 • Zelf rijden door Patagonië

Deze 17-daagse reis door Patagonië staat in het teken van natuur. Naast enkele dagen verblijf in Buenos Aires bezoekt u dé hoogtepunten van het zuidelijk deel van Argentinië. 
U komt in 
De combinatie van gedeelde excursie's, zoals de trekking over de Perito Moreno maar ook de ulti ...(lees meer) eme vrijheid van zelf rijden langs de 7 merenroute biedt een evenwichtige balans om Patagonië te
verkennen. 
De route neemt u mee naar Peninsula Valdez, El Calafate, El Chalten, Bariloche en San Martin de los Andes.

...(inklappen)

28-Daagse individuele rondreis door noord en zuid Argentinië

 • Fantastische accommodaties tijdens uw reis
 • Fietsen door Buenos Aires
 • Bezoek aan de Zoutwoestijn Salinas Grandes
 • Pinguïns spotten op Peninsula Valdés

Een individuele reis door Argentinië is ongetwijfeld een reis vol diverse afwisseling en hoogtepunten. 

Ondanks dat grote afstanden is een individuele rondreis die zowel het noorden als het zuiden aandoet goed mogelijk. Naast de hoofdstad Buenos Aires bezoekt u de regio van Salta, ziet u bergen meren en de ...(lees meer) gletsjers van Patagonië, de pinguïns op Peninsula Valdés en uiteraard ook de watervallen van Iguazu. Kortom een complete rondreis door Argenitinië.  ...(inklappen)

20-Daagse uitgebreide individuele privéreis door Patagonië

 • Walvissen spotten in Puerto Madryn
 • Zelf rijden door Patagonië
 • Wandelen door Parque Nacional Los Glaciares
 • Volledige dag varen over Lago Argentino

Wil je een onvergetelijke reis maken naar Patagonië en alle hoogtepunten van deze adembenemende regio ontdekken? Dan is deze complete reisroute perfect voor jou! Van het verblijf in Ushuaia, het wandelen over de Perito Moreno gletsjer. Je maakt een boottocht over Lago Argentino om van dichtbij de diverse gletsjers te bewonder ...(lees meer) en en luister naar het geluid van krakend ijs terwijl stukken afbreken en in het meer vallen. Je verkent per huurauto San Martin de los Andes en Bariloche. Ontdek de prachtige natuur, spot pinguïns en walvissen op Peninsula Valdez, en geniet van de vrijheid om ook hier zelf te rijden. Lees verder en laat je inspireren!

 

18-Daagse fascinerende Nederlandstalige rondreis Patagonië - Argentinië en Chili

 • Verblijf in Nationaal Park Torres del Paine
 • Spectaculaire boottocht los 3 lagos
 • Kleine groep - max. 14 deelnemers!
 • Meest complete reis op de markt!

Een rondreis door Patagonië is in alle aspecten een ontdekkingsreis. De ongerepte natuur in dit deel van Argentinië en Chili is het leefgebied van talloze dieren en maar weinig mensen. 

De grillen van de natuur heeft doorheen de jaren een landschap gecreëerd van uitgestrekte toendra, meren, vulka ...(lees meer) nen en gletsjers. We aanschouwen met eigen ogen de Perito Moreno, gaan naar ’s werelds zuidelijkste stad Ushuaia, steken de Andes over via boottochten en landverbindingen, maken prachtige wandelingen en komen in de luxueuze hotels helemaal tot rust. Een groepsreis om nooit te vergeten! 

18-Daagse Nederlandstalige rondreis Argentinië

 • De méést uitgebreide reis door héél Argentinië
 • Fantastische accommodaties tijdens uw reis
 • Bezoek aan de Iguazu watervallen, óók Braziliaanse zijde
 • Exclusieve treinrit met de "Trein der Wolken" door Salta

Mooi, uitdagend en intens. Argentinië beslaat bijna de helft van Zuid-Amerika en verleidt haar bezoekers met de grillige natuur, de opzwepende latinomuziek, de streetart, de passionele tango en de pure keuken. De ongerepte natuur toont zich in haar meest wonderlijke vorm bij de grootste gletsjers ter wereld.waar we  o ...(lees meer) ns nietig voelen als er met luid gebulder een stuk ijs afbreekt. Het blauw van het ijs en de witte bergtoppen van de Andes in het zuiden, staan in groot contrast met de rode en gele tinten die dezelfde Andes tonen in Salta, in het noorden van het land.  En het zijn de intens groene tinten die de omgeving van de machtige Foz do Iguacu kleuren. Tijdens onze rondreis ontdekt u dit kleurenspel, zoeken we naar walvissen bij het schiereiland Valdez en reizen we naar de wolken als we met 'el tren de las Nubes' over het viaduct van La Polvorilla tot 4200 meter hoogte rijden. Natuurlijk bezoeken we ook Buenos Aires, met haar koloniale architectuur, het graf van Evita en de volkswijk La Boca, waar de passie van de trotse Argentijnen in elke hoek van de straat voelbaar is.

...(inklappen)

Reizen naar Argentinië

Tijdens onze reizen naar Argentinië ervaart u de afwisseling die dit land met zijn enorme noord-zuidexpansie te bieden heeft. Van de beroemde Iguazú watervallen in het noorden tot de hoofdstad Buenos Aires, dat ook wel het ꞌParijs van Zuid-Amerikaꞌ wordt genoemd. In het zuiden bevindt zich de indrukkwekkende wildernis van Patagonië en Tierra del Fuego, met Ushuala als de meest zuidelijke stad ter wereld. Andere hoogtepunten van een vakantie Argentinië zijn het prachtige wijngebied rond Mendoza, de unieke natuur van de Ibera wetlands en een reis naar het schiereiland Valdés met zijn bijzondere flora en fauna. U kunt ook de bergen en valleien rond de stad Salta in het noordwesten ontdekken, met wandelingen over oude Inca-paden. En niet te vergeten de eindeloze uitgestrektheid van de Argentijnse pampa met zijn traditionele gauchocultuur. Op uw verzoek werkt WorldExperts graag vrijblijvend een reis op maat uit.

Rondreis Argentinië

Overweegt u een rondreis Argentinië? WorldExperts biedt u de meest uitgebreide Nederlandstalige reis door héél Argentinië aan. Het programma is gebaseerd op persoonlijke reiservaring, zodat u de verschillende bestemmingen maximaal kunt beleven. De Argentinië-rondreis omvat onder andere een bezoek aan de Iguazu watervallen (ook aan de Braziliaanse zijde), een exclusieve treinreis met de ꞌTrein der Wolkenꞌ door Salta en een bezoek aan de meest zuidelijke stad Ushuaia. U gaat walvissen spotten in Puerto Madryn en de gletsjers van Perito Moreno in Patagonië bewonderen. De Nederlandstalige rondreis Argentinië wordt onder begeleiding van Maurits Bouwman uitgevoerd. U ziet, ruikt en proeft van prachtige landschappen, een heerlijke lokale keuken en ultieme gastvrijheid van de plaatselijke bevolking. De rondreis bezorgt u een onvergetelijke vakantie in Argentinië. Buenos Aires is de plek van vertrek en van aankomst.

Vakantie Argentinië

Argentinië strekt zich uit over meer dan 3.500 kilometer van het noordelijke punt tot het zuidpunt bij Kaap Hoorn. De uitgestrektheid van het land geeft een grote verscheidenheid aan klimaten en habitats. Argentinië heeft 11 UNESCO-werelderfgoederen en vele andere hoogtepunten die een bezoek waard zijn. De grote diversiteit maakt een vakantie in Argentinië tot een fantastische ervaring. In het grote marktaanbod van reizen naar Argentinië tracht WorldExperts een zo origineel mogelijk programma aan te bieden. De reisroute is zodanig samengesteld, dat een zo divers mogelijk beeld van dit Zuid-Amerikaanse land wordt geschetst. U verblijft daarbij in uitstekende accommodaties. De mooiste gebieden komen aan bod, met respect voor de cultuur en de natuur. Heeft u nog vragen over een rondreis Argentinië? Neem gerust contact met ons op, telefonisch (0113 39 6060) of via e-mail (info@WorldExperts.nl).