Verfijn uw reis

Soort reis
Land

Reizen naar Argentinië

De grote diversiteit van Argentinië maakt dit op een na grootste land van Zuid-Amerika tot een fantastische reisbestemming. Bij reizen naar Argentinië kunt u vele kanten van dit veelzijdige land zien. Van tropische jungles, bruisende steden en uitgestrekte pampa’s tot inheemse volkeren en de hoge bergen van de Andes met zijn vulkanen en gletsjers. WorldExperts is al jarenlang gespecialiseerd in Argentinië-reizen, zowel in groepsreizen als individuele reizen met een kleinschalig karakter. Wij kennen de bestemmingen, wij beschikken over deskundige, gediplomeerde gidsen én onze reizen hebben een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.     

 Toon

18-Daagse fascinerende Nederlandstalige rondreis Patagonië - Argentinië en Chili

  • Verblijf in Nationaal Park Torres del Paine
  • Spectaculaire boottocht los 3 lagos
  • Kleine groep - max. 14 deelnemers!
  • Meest complete reis op de markt!

Een rondreis door Patagonië is in alle aspecten een ontdekkingsreis. De ongerepte natuur in dit deel van Argentinië en Chili is het leefgebied van talloze dieren en maar weinig mensen. 

De grillen van de natuur heeft doorheen de jaren een landschap gecreëerd van uitgestrekte toendra, meren, vulka ...(lees meer) nen en gletsjers. We aanschouwen met eigen ogen de Perito Moreno, gaan naar ’s werelds zuidelijkste stad Ushuaia, steken de Andes over via boottochten en landverbindingen, maken prachtige wandelingen en komen in de luxueuze hotels helemaal tot rust. Een groepsreis om nooit te vergeten! 

18-Daagse Nederlandstalige rondreis Argentinië

  • De méést uitgebreide reis door héél Argentinië
  • Fantastische accommodaties tijdens uw reis
  • Bezoek aan de Iguazu watervallen, óók Braziliaanse zijde
  • Exclusieve treinrit met de "Trein der Wolken" door Salta

Wellicht vraagt u zich af waarom Argentinië in ons aanbod staat. Ondertussen kennen reizigers die eerder met ons mee hebben gereisd Maurits en dan weten zij ook dat hij veel affiniteit heeft met Argentinië. Hij komt hier regelmatig en kent het land inmiddels goed. Veel reizigers hebben aangegeven graag met hem een kee ...(lees meer) r mee op reis te gaan om Argentinië door zijn ogen te bekijken. Dit land beslaat bijna de helft van Zuid-Amerika en heeft voor elke reiziger wel wat moois te bieden. De ongerepte natuur toont zich in haar meest wonderlijke vorm bij de grootste gletsjers ter wereld. De kleurrijke streetart en opzwepende latinomuziek in Buenos Aires maken van de stad een levendige metropool! Wij nodigen u daarom graag uit om deze unieke en eenmalig georganiseerde rondreis door Argentinië met Maurits te maken.

...(inklappen)