Verfijn uw reis

Soort reis
Land

Reizen naar Chili

Chili, gelegen aan de zuidoostelijke rand van Zuid-Amerika, strekt zich bijna 4.300 kilometer uit van noord naar zuid op een smalle strook tussen de Andes en de Stille Oceaan. Het Zuid-Amerikaanse land, slechts 180 kilometer breed, heeft een grote diversiteit. Van de uitgestrektheid van Patagonië in het zuiden (met het beroemde nationale park Torres del Paine) en de moderne hoofdstad Santiago tot het vruchtbare wijngebied in het noorden en de betoverende Atacama woestijn. Ervaar deze diversiteit en de Chileense cultuur tijdens een van de prachtige reizen naar Chili van WordExperts. Wij verzorgen zowel groepsreizen als individuele reizen naar Chili, waarbij u alles uit uw vakantie in Chili haalt.

 Toon

18-Daagse fascinerende Nederlandstalige rondreis Patagonië - Argentinië en Chili

  • Verblijf in Nationaal Park Torres del Paine
  • Spectaculaire boottocht los 3 lagos
  • Kleine groep - max. 14 deelnemers!
  • Meest complete reis op de markt!

Een rondreis door Patagonië is in alle aspecten een ontdekkingsreis. De ongerepte natuur in dit deel van Argentinië en Chili is het leefgebied van talloze dieren en maar weinig mensen. 

De grillen van de natuur heeft doorheen de jaren een landschap gecreëerd van uitgestrekte toendra, meren, vulka ...(lees meer) nen en gletsjers. We aanschouwen met eigen ogen de Perito Moreno, gaan naar ’s werelds zuidelijkste stad Ushuaia, steken de Andes over via boottochten en landverbindingen, maken prachtige wandelingen en komen in de luxueuze hotels helemaal tot rust. Een groepsreis om nooit te vergeten!