Verfijn uw reis

Soort reis
Land

Reizen naar Chili

Chili, gelegen aan de zuidoostelijke rand van Zuid-Amerika, strekt zich bijna 4.300 kilometer uit van noord naar zuid op een smalle strook tussen de Andes en de Stille Oceaan. Het Zuid-Amerikaanse land, slechts 180 kilometer breed, heeft een grote diversiteit. Van de uitgestrektheid van Patagonië in het zuiden (met het beroemde nationale park Torres del Paine) en de moderne hoofdstad Santiago tot het vruchtbare wijngebied in het noorden en de betoverende Atacama woestijn. Ervaar deze diversiteit en de Chileense cultuur tijdens een van de prachtige reizen naar Chili van WordExperts. Wij verzorgen zowel groepsreizen als individuele reizen naar Chili, waarbij u alles uit uw vakantie in Chili haalt.Toon

Op ontdekkingstocht in Chili

Reizen naar Chili betekent pure afwisseling. Het land heeft drie klimaatzones en vele verschillende vegetaties. Over de hele lengte omvat Chili enkele van de droogste woestijnen ter wereld, maar ook weelderige subtropische bossen, alpine omstandigheden en ijskappen en gletsjers. Naast de geografische diversiteit is Chili het meest zuidelijke land ter wereld en het dichtst bij Antarctica. Het land is ook een van de meest ontwikkelde en economisch en sociaal stabiele landen in Zuid-Amerika.

De Verenigde Naties zet Chili op de eerste plaats in de Human Development Index in Latijns Amerika. Het land wordt daarmee beschouwd als een van de veiligste reisbestemmingen. Ideaal voor een rondreis Chili (met deskundige, gediplomeerde gidsen van WordExperts) of een individuele reis Chili die op maat voor u wordt uitgestippeld.

Vakantie Chili

Een vakantie Chili is ook het startpunt van twee van ’s werelds meest exotische reisbestemmingen: Antarctica en het mysterieuze Paaseiland met zijn opmerkelijke stenen figuren, de Moais. Paaseiland wordt in de moedertaal ꞌRapa Nuiꞌ genoemd. Het is een van de meest afgelegen plekken op aarde. Dit Chileense gebied is meer dan 2.100 kilometer verwijderd van het dichtstbijzijnde bewoonde land en meer dan 3.200 kilometer van het vasteland van Chili.

Reizen naar Chili betekent u verwonderen en vergapen aan al het moois. Het schitterende eiland Chiloé en de Juan Fernández eilanden (inclusief Robinson Crusoe Island) maken ook deel uit van het nationale grondgebied. De Europees ogende hoofdstad Santiago en de historische havenstad Valparaíso zijn het bezoeken waard. Met zijn groene landschappen, kristalheldere meren en met sneeuw bedekte vulkanen nodigt ꞌChileens Zwitserlandꞌ uit tot wandelen en trektochten in de vele nationale parken.

Rondreis Chili

WorldExperts heeft een fascinerende Nederlandstalige rondreis Chili en Patagonië – Argentinië die aanvoelt als een ontdekkingsreis. De ongerepte natuur in dit deel van Chili en Argentinië is het leefgebied van talloze dieren en slechts weinig mensen. U beweegt zich door een landschap van uitgestrekte toendra’s, meren, vulkanen en gletsjers. U aanschouwt de Perito Moreno, u bezoekt ’s werelds zuidelijkste stad Ushuaia, u steekt de Andes over via boottochten en landverbindingen, u maakt prachtige wandelingen en u komt tot rust in luxueuze hotels.

U kunt ook kiezen voor een individuele reis Chili. Wij inspecteren bestemmingen en reisroutes ter plaatse, zodat wij u een optimale persoonlijke reiservaring kunnen bieden. U ervaart maximale vrijheid, met de volledige service van WorldExperts. Aan de hand van een door onze experts uitgestippelde route ontdekt u tal van plekken in Chili in uw eigen tempo.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Bel (0113 39 6060) of stuur een e-mail (info@WorldExperts.nl). Wij staan voor u klaar.