Verfijn uw reis

Soort reis
Land

Reizen naar Chili

Chili, gelegen aan de zuidoostelijke rand van Zuid-Amerika, strekt zich bijna 4.300 kilometer uit van noord naar zuid op een smalle strook tussen de Andes en de Stille Oceaan. Het Zuid-Amerikaanse land, slechts 180 kilometer breed, heeft een grote diversiteit. Van de uitgestrektheid van Patagonië in het zuiden (met het beroemde nationale park Torres del Paine) en de moderne hoofdstad Santiago tot het vruchtbare wijngebied in het noorden en de betoverende Atacama woestijn. Ervaar deze diversiteit en de Chileense cultuur tijdens een van de prachtige reizen naar Chili van WordExperts. Wij verzorgen zowel groepsreizen als individuele reizen naar Chili, waarbij u alles uit uw vakantie in Chili haalt.Toon

Ben je op zoek naar een avontuurlijke en afwisselende reiservaring? Dan is de 16-daagse selfdrive door Chili echt iets voor jou! Deze route neemt je mee van de bruisende stad Santiago de Chili naar het kleurrijke Valparaíso en vervolgens naar de adembenemende vulkanen en Nationale parken van Patagonië - Chili.

< ...(lees meer) div>  
Tijdens deze selfdrive heb je de vrijheid om op je eigen tempo te reizen en de prachtige landschappen van Chili te verkennen. Onderweg kom je langs het indrukwekkende merengebied, waar je kunt genieten van tal van buitenactiviteiten zoals wandelen, kajakken, fietsen en paardrijden.
 
En alsof dat nog niet genoeg is, eindigt de reis in de Vallei van Maipo, waar je kunt genieten van de heerlijke Chileense wijn. Bezoek een van de vele bodegas en proef de lokale wijnen terwijl je geniet van het prachtige uitzicht op de wijngaarden.
 
Deze selfdrive is perfect voor avontuurlijke reizigers die op zoek zijn naar een unieke en afwisselende ervaring. Dus pak je koffers en maak je klaar voor een onvergetelijke reis door het prachtige Chili!

17-Daagse Nederlandstalige groepsreis Patagonië - Zuid-Argentinië en Chili

 • Kleine groepen - max 14 deelnemers
 • Verblijf in Nationaal Park Torres del Paine
 • Bezoek aan Ushuaia, de meest zuidelijke stad
 • De gletsjers van Perito Moreno in Patagonië

Ontdek het adembenemende Patagonië en verken Zuid-Argentinië en Chili tijdens een onvergetelijke 17-daagse Nederlandstalige groepsreis. Dit is dé kans om de spectaculaire natuurlijke schoonheid van deze regio te ervaren.

 
Tijdens deze reis zul je versteld staan van de diversitei ...(lees meer) t aan landschappen: van uitgestrekte gletsjers en majestueuze bergen tot kristalheldere meren en betoverende fjorden. Je zult de adembenemende schoonheid van Torres del Paine National Park ontdekken, waar je kunt wandelen tussen imposante granieten torens en kleurrijke meren.
 
Daarnaast maak je kennis met de rijke cultuur en geschiedenis van de regio. Je bezoekt historische steden zoals Buenos Aires en Ushuaia, de meest zuidelijke stad ter wereld. 
Deze groepsreis wordt begeleid door ervaren Nederlandstalige reisleider, die je alles zal vertellen over de fascinerende geschiedenis, geologie en flora en fauna van Patagonië. Je reist in een comfortabele bus en verblijft in prima accommodaties. Voordeel tijdens deze reis is dat u maar twee binnenlandse vluchten heeft.
 
Kortom, deze 17-daagse Nederlandstalige groepsreis naar Patagonië is een unieke kans om de schoonheid en diversiteit van dit adembenemende gebied te ontdekken. Mis deze kans niet en boek vandaag nog jouw plek voor een onvergetelijk avontuur. ...(inklappen)

18-Daagse fascinerende Nederlandstalige rondreis Patagonië - Argentinië en Chili

 • Verblijf in Nationaal Park Torres del Paine
 • Kleine groep - max. 14 deelnemers!
 • Meest complete reis op de markt!
 • Gegarandeerd Nederlandstalige reisleiding

Een rondreis door Patagonië is in alle aspecten een ontdekkingsreis. De ongerepte natuur in dit deel van Argentinië en Chili is het leefgebied van talloze dieren en maar weinig mensen. 

De grillen van de natuur heeft doorheen de jaren een landschap gecreëerd van uitgestrekte toendra, meren, vulka ...(lees meer) nen en gletsjers. We aanschouwen met eigen ogen de Perito Moreno, gaan naar ’s werelds zuidelijkste stad Ushuaia, steken de Andes over via boottochten en landverbindingen, maken prachtige wandelingen en komen in de luxueuze hotels helemaal tot rust. Een groepsreis om nooit te vergeten! 

21-Daagse exclusieve individuele reis Patagonië Chili Argentinië met cruise

 • Sta oog in oog met talloze vogelsoorten
 • Fantastische accommodaties tijdens uw reis
 • De gletsjers van Perito Moreno in Patagonië
 • Ervaar de unieke natuur van Patagonië

Deze exclusieve 21-daagse reis door Patagonië laat u kennismaken met zowel het Chileense als Argentijnse gedeelte van Patagonië.

Kenmerkend voor deze rondreis door Chili en Argentinië is de ongerepte natuur. Verwacht tijdens je reis de fascinerende bergtoppen van de Andes te zien, azuurblauwe meren en ...(lees meer) tal van gletsjers. Tijdens deze reis van WorldExperts door Argentinië en Chili – Patagonië, verken je zelf met de huurwagen een deel van de Carretera Austral en het spectaculaire nationale park Torres del Paine. Je gaat aan boord voor een volledig verzorgde 5-daagse cruise. Vanuit El Calafate sluit je jouw rondreis door Patagonië af met een bezoek aan de gletsjer Perito Moreno. 

Op ontdekkingstocht in Chili

Reizen naar Chili betekent pure afwisseling. Het land heeft drie klimaatzones en vele verschillende vegetaties. Over de hele lengte omvat Chili enkele van de droogste woestijnen ter wereld, maar ook weelderige subtropische bossen, alpine omstandigheden en ijskappen en gletsjers. Naast de geografische diversiteit is Chili het meest zuidelijke land ter wereld en het dichtst bij Antarctica. Het land is ook een van de meest ontwikkelde en economisch en sociaal stabiele landen in Zuid-Amerika.

De Verenigde Naties zet Chili op de eerste plaats in de Human Development Index in Latijns Amerika. Het land wordt daarmee beschouwd als een van de veiligste reisbestemmingen. Ideaal voor een rondreis Chili (met deskundige, gediplomeerde gidsen van WordExperts) of een individuele reis Chili die op maat voor u wordt uitgestippeld.

Vakantie Chili

Een vakantie Chili is ook het startpunt van twee van ’s werelds meest exotische reisbestemmingen: Antarctica en het mysterieuze Paaseiland met zijn opmerkelijke stenen figuren, de Moais. Paaseiland wordt in de moedertaal ꞌRapa Nuiꞌ genoemd. Het is een van de meest afgelegen plekken op aarde. Dit Chileense gebied is meer dan 2.100 kilometer verwijderd van het dichtstbijzijnde bewoonde land en meer dan 3.200 kilometer van het vasteland van Chili.

Reizen naar Chili betekent u verwonderen en vergapen aan al het moois. Het schitterende eiland Chiloé en de Juan Fernández eilanden (inclusief Robinson Crusoe Island) maken ook deel uit van het nationale grondgebied. De Europees ogende hoofdstad Santiago en de historische havenstad Valparaíso zijn het bezoeken waard. Met zijn groene landschappen, kristalheldere meren en met sneeuw bedekte vulkanen nodigt ꞌChileens Zwitserlandꞌ uit tot wandelen en trektochten in de vele nationale parken.

Rondreis Chili

WorldExperts heeft een fascinerende Nederlandstalige rondreis Chili en Patagonië – Argentinië die aanvoelt als een ontdekkingsreis. De ongerepte natuur in dit deel van Chili en Argentinië is het leefgebied van talloze dieren en slechts weinig mensen. U beweegt zich door een landschap van uitgestrekte toendra’s, meren, vulkanen en gletsjers. U aanschouwt de Perito Moreno, u bezoekt ’s werelds zuidelijkste stad Ushuaia, u steekt de Andes over via boottochten en landverbindingen, u maakt prachtige wandelingen en u komt tot rust in luxueuze hotels.

U kunt ook kiezen voor een individuele reis Chili. Wij inspecteren bestemmingen en reisroutes ter plaatse, zodat wij u een optimale persoonlijke reiservaring kunnen bieden. U ervaart maximale vrijheid, met de volledige service van WorldExperts. Aan de hand van een door onze experts uitgestippelde route ontdekt u tal van plekken in Chili in uw eigen tempo.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Bel (0113 39 6060) of stuur een e-mail (info@WorldExperts.nl). Wij staan voor u klaar.