Verfijn uw reis

Soort reis
Land

Ontdek het aanbod reizen naar Chili!
 
Een groepsrondreis door Chili valt goed te combineren met Argentinië of Brazilië
 
Rondreizen door Chili is goed mogelijk in groep of individueel. WorldExperts heeft voor u een aantrekkelijk aanbod reizen uitgekozen. Een ding staat vast, op uw rondreis komt u oog in oog te staan met prachtige steden, gletsjermeren,  woestijnen en de watervallen van Iguazu. 
Natuurparken zoals Torres del Paine staan synoniem voor de puurheid wat u in dit deel van de wereld zult ervaren.
 
Bekijk ons aanbod reisprogramma's naar Argentinië en Chili.

Toon

17-Daagse Nederlandstalige groepsreis Patagonië - Zuid-Argentinië en Chili

  • Kleine groepen - max 14 deelnemers
  • Verblijf in Nationaal Park Torres del Paine
  • Bezoek aan Ushuaia, de meest zuidelijke stad
  • De gletsjers van Perito Moreno in Patagonië

Ontdek het adembenemende Patagonië en verken Zuid-Argentinië en Chili tijdens een onvergetelijke 17-daagse Nederlandstalige groepsreis. Dit is dé kans om de spectaculaire natuurlijke schoonheid van deze regio te ervaren.

 
Tijdens deze reis zul je versteld staan van de diversitei ...(lees meer) t aan landschappen: van uitgestrekte gletsjers en majestueuze bergen tot kristalheldere meren en betoverende fjorden. Je zult de adembenemende schoonheid van Torres del Paine National Park ontdekken, waar je kunt wandelen tussen imposante granieten torens en kleurrijke meren.
 
Daarnaast maak je kennis met de rijke cultuur en geschiedenis van de regio. Je bezoekt historische steden zoals Buenos Aires en Ushuaia, de meest zuidelijke stad ter wereld. 
Deze groepsreis wordt begeleid door ervaren Nederlandstalige reisleider, die je alles zal vertellen over de fascinerende geschiedenis, geologie en flora en fauna van Patagonië. Je reist in een comfortabele bus en verblijft in prima accommodaties. Voordeel tijdens deze reis is dat u maar twee binnenlandse vluchten heeft.
 
Kortom, deze 17-daagse Nederlandstalige groepsreis naar Patagonië is een unieke kans om de schoonheid en diversiteit van dit adembenemende gebied te ontdekken. Mis deze kans niet en boek vandaag nog jouw plek voor een onvergetelijk avontuur. ...(inklappen)

18-Daagse fascinerende Nederlandstalige rondreis Patagonië - Argentinië en Chili

  • Verblijf in Nationaal Park Torres del Paine
  • Spectaculaire boottocht los 3 lagos
  • Kleine groep - max. 14 deelnemers!
  • Meest complete reis op de markt!

Een rondreis door Patagonië is in alle aspecten een ontdekkingsreis. De ongerepte natuur in dit deel van Argentinië en Chili is het leefgebied van talloze dieren en maar weinig mensen. 

De grillen van de natuur heeft doorheen de jaren een landschap gecreëerd van uitgestrekte toendra, meren, vulka ...(lees meer) nen en gletsjers. We aanschouwen met eigen ogen de Perito Moreno, gaan naar ’s werelds zuidelijkste stad Ushuaia, steken de Andes over via boottochten en landverbindingen, maken prachtige wandelingen en komen in de luxueuze hotels helemaal tot rust. Een groepsreis om nooit te vergeten!