Verfijn uw reis

Soort reis
Land

Reizen naar Marokko

Reizen naar Marokko betekent dat u vele verschillende indrukken opdoet. Oosters leven, prachtige paleizen, machtige kleiforten, traditionele Berbersteden, duizenden jaren oude archeologie, diepe valleien, uitgestrekte woestijnen, met sneeuw bedekte bergtoppen, palmoases en kilometerslange zandstranden. WorldExperts laat u op ontspannen wijze kennismaken met het exotische en kleurrijke land in het noordwestelijke puntje van Afrika. Een rondreis Marokko heeft een kleinschalig karakter, een persoonlijke inkleuring en een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. In combinatie met ervaren, gediplomeerde gidsen, zeer goede hotels en dito vervoer, zijn alle ingrediënten aanwezig voor een onovertroffen vakantie in Marokko.Toon

6-Daagse individuele reis Marrakech met privé excursies

 • Overnachten in een typische Riad
 • De vissershaven van Essaouira
 • Daguitstap naar het Atlasgebergte
 • Maak kennis met het exotische Marrakech

Marrakech is een stad die bruist van het leven. De blauwe lucht steekt schewrp af tegen de zachte pasteltinten van de stad. De kleurrijke soukhs en Djemaa El Fna, het belangrijkste plein van de stad dat altijd in beweging is, oefenen een magnetische aantrekkingskracht uit op elke bezoeker.
Tijdens deze stedenreis laat u ...(lees meer) zich onderdompelen in de kleuren en geuren van deze stad. wandelt u door de straten en stegen van de oude stad,bezoekt u de Koutoubia moskee en ziet u de wereldberoemde, kleurrijke Jardin Majorelle. 
Maar u ontdekt ook het prachtige Atlasgebergte met de traditionele dorpen en de mooie havenstad Essaouira. 
En elke avond kunt u bijkomen van de indrukken in de sfeervolle riad waar u deze reis verblijft. Kortom een korte reis die u even naar een andere wereld brengt.

...(inklappen)

5-Daagse individuele reis een authentieke Marokkaanse ervaring

 • Slapen onder de sterren
 • Een dag samen met een Berberfamilie
 • Per kameel door de woestijn
 • Geniet van een prachtige zonsopgang

Exclusieve 5-daagse reis die je onderdompelt in het authentieke leven in Marokko! Proef de gastvrijheid van de nomaden terwijl je een nacht doorbrengt in hun grotten in de bergen van de Dades-vallei en beleef een onvergetelijke nacht onder een sterrenhemel midden in de betoverende en mythische woestijn.

8-Daagse rondreis door het Atlasgebergte met privéchauffeur

 • Overnachten in een typische Riad
 • Maak kennis met het exotische Marrakech
 • Overnachten in luxe tentenkamp

Ontdek tijdens deze rondreis het indrukwekkende landschap van de Hoge Atlas. Uw chauffeur neemt u mee langs oude bergdorpjes, kolkende rivieren en groene valleien. We rijden door de bekende Todra kloof met zijn rozerode rotsmuren die wel tot 160m hoog komen. Ervaar het overnachten in een luxe tentenkamp in de woestijn, geniet v ...(lees meer) an het diner onder begeleiding van typische Marokkaanse muziek. De tour eindigt in de stad van 1001 nachten, Marrakech.

...(inklappen)

6-Daagse Nederlandstalige culinaire reis Marrakech met ballonvaart

 • Nederlandstalige begeleiding
 • Culinaire reis
 • Ballonvaart inbegrepen
 • Bezoek aan wijnhuis

Ontdek de parel van Marokko tijdens deze 6-daagse reis naar het magische Marrakech. 

Een stedenreis waarbij er veel aandacht gaat naar de cultuur, architectuur maar waarbij ook de accommodatie zorgvuldig gekozen is. Exclusief bij deze reis nemen we u mee op een culinaire ontdekking en kozen wij de mooiste resta ...(lees meer) urants van Marrakech. Exclusief bij deze reis naar Marrakech maken wij een ballonvaart over de woestijn.
 

10-Daagse Nederlandstalige groepsreis Marokko

 • Daguitstap naar het Atlasgebergte
 • Maak kennis met het exotische Marrakech
 • Bezoek de betoverende Majorelletuin
 • Overnachten in luxe tentenkamp

9-Daagse Nederlandstalige rondreis langs de Keizerlijke Steden van Marokko

 • Overnachten in een typische Riad
 • Maak kennis met het exotische Marrakech
 • Bezoek aan de Koningssteden
 • Nederlandstalige begeleiding

Tijdens deze unieke rondreis bezoek je de 4 koningssteden Rabat, Fez, Meknes en Marrakech. Je start in de grootste stad van het land, Casablanca met zijn mooie witte gebouwen. Over het prachtig landschap van het Atlasgebergte gaat de reis verder om te eindigen in Marrakech. Hier snuif je de sfeer op van La Ville Rouge en proeft ...(lees meer) van de heerlijke gerechten vol van smaak. Op het Djema-El Fna-plein laat je je betoveren door slangenbezweerders en verhalenvertellers. Kortom, een unieke reis.

...(inklappen)

Reizen naar Marokko

Marokko is een van de oudste monarchieën ter wereld. Redelijk dicht bij Europa, maar desondanks een mysterieuze wereld die ver weg lijkt. De unieke diversiteit komt tot uiting in de vier keizerlijke steden Marrakech, Rabat, Meknes en Fès, de culturele en religieuze waarden van de islam en de verschillende landschappen. Van de hoge toppen van het Atlasgebergte tot de fascinerende Sahara woestijn en de pittoreske Atlantische kust.

Tijdens onze reizen ontdekt u de Arabische, Andalusische, Berberse en Noord-Afrikaanse manier van leven. Tijdens een wandeling door kleine bergdorpjes in het Atlasgebergte of door de groene Dades-kloof krijgt u een authentiek beeld van het Berberleven. In de koningssteden snuift u de magie van de Oriënt op. Aan de Atlantische kust liggen de mondaine metropool Casablanca en de badplaats Agadir, evenals de hippe kunstenaarsstad Essaouira. Ervaar en ontdek dit betoverende land op een rondreis Marokko. WorldExperts is al ruim 16 jaar gespecialiseerd in groepsreizen en individuele reizen naar bijzondere bestemmingen.

Vakantie Marokko

Het is maar vier uurtjes vliegen voor een vakantie Marokko. Dan bent u al in een totaal andere wereld. Niet voor niets wordt Marrakech ook wel ꞌhet sprookje uit 1001 nachtꞌ genoemd. In de oosterse soeks bieden handelaren luidkeels hun waren aan, van gedroogde dadels tot traditionele leren schoenen en gouden en zilveren sieraden. De vier koningssteden Fez, Marrakech, Meknes en Rabat – die alle hoofdstad van Marokko zijn geweest – betoveren door de kleine, kronkelende straatjes. Het vormt een mooi contract met de verschillende natuurlandschappen.

WorldExperts organiseert reizen naar Marokko met een groep en individuele rondreizen. Met een groep verzamelt u schitterende herinneringen en deelt u bijzondere momenten. Er is speciale aandacht voor de couleur locale, zodat u het land écht leert kennen. Bent u geïnteresseerd in een individuele rondreis Marokko? U krijgt een volledig uitgestippelde route, waar gegarandeerd de hoogtepunten in zijn opgenomen.

Rondreis Marokko

WorldExperts heeft in het aanbod verschillende mogelijkheden voor een vakantie Marokko. Bijvoorbeeld een meerdaagse individuele reis Marrakech met privégids of privéchauffeur. U maakt kennis met deze exotische koningsstad, u overnacht in een typische riad of in een luxe tentenkamp en u bezoekt de vissershaven van Essaouira en het Atlasgebergte. Het is ook mogelijk om een meerdaagse individuele rondreis met de hoogtepunten van Marokko te ondernemen. U reist langs de belangrijkste cultuurhistorische steden en u geniet van de gevarieerde natuur en de heerlijke keuken.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Bel (0113 39 6060) of stuur een e-mail (info@WorldExperts.nl) en onze reisspecialisten geven u graag informatie en advies over reizen naar Marokko.