Verfijn uw reis

Soort reis
Land

Individuele reizen naar Georgie
 
Bent u op zoek naar een individuele reis door Georgië, maar wilt u wel het comfort hebben dat uw accommodatie, vervoer en eventueel excursies vooraf zijn vastgelegd?
Dan is een reis uit ons aanbod van individuele reizen naar Georgië iets voor u. Bepaal uw eigen route en geniet van de vrijheid. Bij individuele rondreizen van WorldExperts.nl kunt u alles naar uw eigen wens maken. Kies uw vertrekdatum, reisduur, vervoer en verblijf.
 
Georgië is een afwisselend land met imposante kerken en kathedralen en met een mooie hoofdstad, Tbilisi, met typische huizen met kleurige balkonnetjes. In de wijnregio Kakhetië vindt u eeuwenoude wijnkelders en kastelen en via de Georgian Military Highway reist u naar het Kaukasus gebergte. U kunt wandelen in de grotstad van Vardzia of Uplistsikhe en de omgeving van Mestia is ook betoverend mooi te noemen. 
Georgië heeft alles en wij zouden niet kunnen bedenken waarom u niet naar Georgië zou reizen. 
 
Onze individuele reizen door Georgie zijn door onze specialisten met veel ervaring door reizen in Georgië samengesteld. Natuurlijk kan het gebeuren dat uw reis er niet tussen zit. WorldExperts.nl kan op uw verzoek een reis-op-maat Georgië maken om zo een vakantie naar eigen wensen te creëren. 
Hieronder kunt een lijst van individuele rondreizen Georgië vinden. Daarnaast is uw reis door Georgië ook te combineren met Armenië en Azerbeidzjan. 

Toon

12-Daagse stedenreis Jerevan, Tbilisi en Bakoe

 • Prachtige zichten op de Bijbelse Ararat met bezoek aan klooster van Khor Virap
 • Georgië, het geboorteland van de wijn
 • Tbilisi, een kruispunt van culturen in een trendy jasje
 • Vrijheid en flexibiliteit onderweg

Ontdek tijdens deze individuele rondreis de 3 hoofdsteden van de Kaukasus die, ondanks de eeuwenoude verbondenheid met elkaar, een duidelijk eigen en unieke identiteit hebben. In het Armeense Jerevan koestert men het uitzicht op Ararat. Opvallend in de stad zijn de vaak in Sovjetstijl gebouwde statige gebouwen en pleinen die de ...(lees meer) stad een bepaalde allure geven. Het Georgische Tbilisi is juist een smeltkroes van culturen. In het oude centrum met de zwavelbaden en kleurrijke houten balkons proeft u de sfeer van het oriëntaalse verleden terwijl men zich Europeaan beschouwt. U eindigt de reis in het dynamische Bakoe dat dankzij de olie-inkomsten getransformeerd is een stad met uitdagende architectuur en waarbij tegelijkertijd het historische centrum is behouden. Wij verzorgen uw vervoer en verblijf ter plaatse zodat u ontspannen kunt genieten van de hoofdsteden van de Kaukasus.

...(inklappen)

9-Daagse wijnreis door Georgië

 • Georgië, het geboorteland van de wijn
 • Verschillende proeverijen met lokale wijnen
 • Ook bezoek aan minder bekende wijnregio's
 • Overnachtingen in guesthouses bij lokale bevolking

In Georgië zegt men dat de Georgische wijn een stukje zon is, levend in een fles. Georgië behoort tot de oudste wijnlanden ter wereld en de wijn is een belangrijk deel van de Georgische cultuur. Naast de moderne technieken, wordt de traditionele manier van wijn maken in ondergrondse kruiken met trots uitgeoefend. De t ...(lees meer) rotse Georgiërs laten u dit graag zien. Tijdens deze individuele reis leert u Georgië kennen zoals de Georgiërs het graag zien: de levendige hoofdstad Tbilisi, de vele kerken en kloosters, de mooie natuur en waar de wijn geproefd en gedronken mag worden!

...(inklappen)

15-Daagse wandelreis door Georgië

 • Afgelegen bergdorpen waar de tijd stil staat
 • Vrijheid en flexibiliteit onderweg
 • Een ideale mix tussen cultuur en natuur
 • Grote variatie aan landschappen, rijke cultuur en de heerlijke keuken en wijnen

Het prachtige Georgië ligt verscholen tussen de hoge bergtoppen van de Kaukasus, op de grens van Europa en Azië,  De bergen, de glooiende wijnvelden, de subtropische Zwarte Zeekust en het vruchtbare achterland zorgen ervoor dat dit kleine land zich bijzonder leent voor de natuurliefhebber en een wandelvakantie. D ...(lees meer) e gastvrije bevolking ontvangt u na een intensieve dag met een rijk gedekte tafel vol lokale specialiteiten. Uiteraard slaan we in deze wandelreis het levendige Tbilisi met haar badhuizen en smalle straten met gekleurde balkons niet over.

...(inklappen)