Verfijn uw reis

Soort reis
Land

Reizen naar Swaziland: fenomenaal landschap en de Big Five

Swaziland is een van de laatste koninkrijken van het continent Afrika, dat door koning Mswati III in 2018 tot eSwatini is omgedoopt. Het tussen Zuid-Afrika en Mozambique ingeklemde land heeft een prachtig gevarieerd landschap. Imposante bergen, afgelegen plateaus, groene valleien, brede rivierdalen, dichte bossen, spectaculaire watervallen en uitgestrekte savannes; eSwatini biedt het allemaal. Het land is ook de thuisbasis van de Big Five, die u met de reizen naar Swaziland van World Experts kunt bewonderen.Toon

Ervaar de gastvrijheid tijdens de reizen naar Swaziland

Swaziland is een van de kleinste landen in Afrika, met een grote diversiteit. Het hart van het land wordt gevormd door de Ezulwini-vallei, waar talloze bezienswaardigheden op u wachten. Mis het culturele dorp Mantenga niet. Hier leert u meer over de traditionele Swazicultuur. De bevolking is nauw verwant aan de Zulu en staat bekend om hun vakmanschap. Proef tijdens uw vakantie in Swaziland de artistieke sfeer van House on Fire en bezoek de Ngwenya glasblazerij of de wevers. Of u nu over de markten van Mbabane slentert of het dorpje Piggs Peak bezoekt, u voelt meteen de gastvrijheid van de bevolking.

Rondreis door Swaziland combineren met bezoek Zuid-Afrika

Swaziland is een aantrekkelijke stop als u van het Kruger National Park in Zuid-Afrika naar de Elephant Coast of Durban reist. Met een rondreis door Swaziland van World Experts is dit mogelijk. Dan kunt u tevens Hlane Royal National Park, het grootste natuurpark in eSwatini bezoeken, evenals het hoogland dat overgaat in de fameuze pieken van de Drakensbergen. Het beroemde en oudste wildreservaat Mlilwane Wildlife Sanctuary in Swaziland wacht ook om ontdekt te worden.

Vakantie in Swaziland op maat, in uw eigen tempo

World Experts verzorgt een uitgestippelde route voor u, waarbij u bijvoorbeeld via de schitterende Panorama Route en het Kruger National Park richting Swaziland reist, de Sani-Pass trotseert en de Drakensbergen ziet. U kunt ook een vakantie in Swaziland op maat krijgen, zodat u in uw eigen tempo het land in het zuiden van Afrika in uw hart kunt sluiten.