Verfijn uw reis

Soort reis
Land

Het grootste aanbod van rondreizen naar Bulgarije vindt u bij WorldExperts.nl. 
Bulgarije, aan de rand van Europa aan de oevers van de Zwarte Zee is een bestemming die stilaan bekendheid geniet. Niet verwonderlijk met een geschiedenis die gaat van het oude Thracië tot de Sovjet-Unie. Elk deel heeft zijn sporen nagelaten en dat wordt bezocht tijdens de rondreizen naar Bulgarije.
Bulgarije is een vakantiebestemming die iedereen doet verbazen, tijdens de vakantie kan men genieten van de prachtige natuur, dorpen waar de tijd lijkt stil te staan met een hartelijke bevolking. Centraal in een reis naar Bulgarije staat cultuur: van Romeinse monumenten tot architectuur uit de Sovjet-Unie met als hoogtepunt het Rila-klooster. Bij een vakantie naar Bulgarije hoort uiteraard ook genieten van een heerlijke Bulgaarse wijn!
Een reis naar Bulgarije is een herinnering voor altijd!
 

Toon

12-Daagse Nederlandstalige rondreis Bulgarije

  • Veliko Tarnovo, de oude hoofdstad van Bulgarije
  • Plovdiv met zijn bewogen geschiedenis
  • Bezoek aan de rozenvallei
  • De beroemde kloosters Rila en Rohzen

In deze 12-daagse rondreis Bulgarije ontdekt u onder leiding van onze Nederlandstalige gids de verborgen schatten, prachtige natuur, bijzondere tradities en het lekkere eten van Bulgarije. De mysterieuze Thraciërs, de sterke Romeinen en de machtige Ottomanen hebben allen hun sporen achtergelaten. De Bulgaren zijn trots op ...(lees meer) de rijke cultuur en de zwaarbevochten vrijheid. Wij nemen u tijdens deze groepsreis Bulgarije o.a. mee naar de prachtige tsarenstad Veliko Turnovo, het historische Plovdiv en het kleurrijke stadje Koprivshtitsa. Uiteraard mag een bezoek aan het wereldberoemde Rila klooster niet ontbreken!  

...(inklappen)

14-Daagse rondreis Balkan Caleidoscoop

  • Kronkelende rivieren, idyllische baaien, meren met helderblauw en turquoise water
  • Hippe steden met een boeiende geschiedenis
  • Nog vele onontdekte plaatsen weg van de massa
  • Moskeeën, kerken, kathedralen en kloosters, een mooie mix van oost en west

Er was een tijd waarin mensen zeiden dat de Balkan het 'kruitvat van Europa " is. Inderdaad staat de geschiedenis hier vol met plotselinge uitbarstingen van het gepassioneerde volk. Oorlogen gaan voorbij en nu kunnen we tijdens een rondreis in de Balkan genieten van de mooie eigenschappen van de zonnige zijde van de Ba ...(lees meer) lkan: mooie en ongerepte natuur, oude kloosters en gezellige steden. Dit is de plaats waar Europa het Oosten ontmoet, waar christenen en moslims eeuwenlang naast elkaar hebben gewoond en waar oude tradities samengaan met het ritme van de 21e eeuw. Tijdens deze internationale groepsreis door de Balkan komt u in 8 landen; Bulgarije, Servië, Bosnië en Herzegovina, Kroatië, Montenegro, Kosovo, Albanië en Noord-Macedonië.

...(inklappen)