Verfijn uw reis

Soort reis
Land

Stedentrip naar de Baltische Staten

Altijd al eens de hoofdsteden van de Baltische landen willen bezoeken?

WorldExperts.nl biedt diverse citytrips naar Estland, Letland en Litouwen aan. 

Tijdens deze stedenreizen maakt u kennis met de hoofdsteden Tallinn, Riga en Vilnius en ziet u de  belangrijkste bezienswaardigheden.

WorldExperts.nl kan op uw verzoek uiteraard ook een reis-op-maat maken om zo een stedenreis naar eigen wensen te creëren.


Toon

7-Daagse fly-drive door de Baltische Staten

  • Drielandenreis met bezoek aan hun hoofdsteden
  • Keuze in hotelcategorie en huurauto

Tijdens deze 7-daagse fly-drive door de Baltische Staten brengt u een bezoek aan de hoofdsteden van Letland, Estland en Litouwen. Riga, Tallinn en Vilnius zijn gezellige steden met een eigen identiteit en een rijke cultuur. Onderweg kunt u kleine stadjes, kastelen en natuurparken bezoeken. U verblijft tijdens deze autovakantie ...(lees meer) door de Baltische Landen in comfortabele hotels met een centrale ligging en parkeergelegenheid in de directe omgeving.

...(inklappen)

8-Daagse klassieke rondreis door de Baltische Staten

  • Verblijf in comfortabele 4-sterrenhotels
  • Drielandenreis met bezoek aan hun hoofdsteden
  • Het UNESCO werelderfgoed van Tallinn, Riga en Vilnius
  • Het idyllisch gelegen kasteel van Trakai

Estland, Letland en Litouwen zijn de kleine landen ten oosten van de Oostzee en worden vaak samen de Baltische Staten of Baltische Landen genoemd. De groene, vrij vlakke landen lijken uiterlijk veel op elkaar maar hebben ieder een eigen taal en cultuur. Tijdens deze internationale rondreis door de Baltische Staten bezoekt u het ...(lees meer) middeleeuwse Tallinn, het chique Riga en het barokke Vilnius. Bijzonder aan deze reis is het bezoek aan Klaipeda met de mogelijkheid een excursie te maken naar de Koerse Schoorwal.

...(inklappen)