Verfijn uw reis

Soort reis
Land

WorldExperts.nl heeft een divers aanbod van reizen naar Moldavië, een klein en grotendeels onontdekt vakantieland. Een rondreis door Moldavië staat niet voor grote toeristische bezienswaardigheden, maar wel authentieke dorpjes, prachtige landschappen, mooie kloosters en vooral wijn. 
Met een 4000 jaar oude cultuur van wijnbouw mag een bezoek aan de wereldberoemde wijnkelders, zoals deze van Cricova, tijdens een reis door Moldavië zeker niet ontbreken. 
De sfeer van de oude Sovjet-Unie kan men nog proeven in het niet erkende land Transnistrië, waar Lenin nog op zijn sokkel staat en u betaalt met hun eigen munt. Een rondreis door Moldavië wil ook zeggen een bezoek brengen aan de autonome regio Gagaoezië, waar we kennismaken met de geschiedenis van de uiterst vriendelijke Gagaoezen en hun levenswijze.  
 
Als u kiest voor een vakantie naar Moldavië biedt WorldExperts.nl u naast de groepsreis, waar alles tot in de puntjes verzorgd is, ook individuele reizen aan, volledig op maat gemaakt en u zo uw eigen tempo kan bepalen.
 

Toon

9-Daagse Nederlandstalige rondreis Moldavië, Transnistrië en Gagaoezië

  • Diverse wijndegustaties inbegrepen, waaronder in 's werelds grootste wijnkelder
  • Goede accommodaties
  • Verblijf 1 nacht in de hoofdstad van Transnistrië
  • Bezoek aan de autonome regio Gagaoezië

Moldavië is als vakantiebestemming vrij onbekend terwijl het tussen Roemenië en Oekraïne ingeklemde land juist veel te bieden heeft op cultuurhistorisch gebied. De vele volken die in Moldavië geheerst hebben, waaronder Roemenen, Ottomanen en Russen, hebben duidelijk hun sporen achtergelaten. Daarnaast is Mol ...(lees meer) davië in opkomst als wijnland en produceert het een aantal geraffineerde wijnen die wij tijdens deze reis ook zullen proeven. Tevens brengen we een bezoek aan de autonome regio Gagaoezië, de regio is bewoond door de Gagaoezen, een Turks volk in Zuidoost-Europa en verkreeg in 1994 de autonome status. Tot slot mag een kort bezoek tijdens uw vakantie in Moldavië aan het eenzijdig afgescheiden Transnistrië niet ontbreken. Hier wordt de Sovjetcultuur levend gehouden.

...(inklappen)