15-Daagse fly-drive door de Baltische Staten
v.a. € 1085,00 p.p.

15-Daagse fly-drive door de Baltische Staten

Estland, Letland en Litouwen zijn de kleine landen ten oosten van de Oostzee en worden vaak samen de Baltische Staten genoemd. Met deze autorondreis ontdekt u de groene, vrij vlakke landen die uiterlijk veel op elkaar lijken maar ieder een eigen taal en cultuur hebben. Het middeleeuwse Tallinn, de oude Hanzestad Riga en het barokke Vilnius zijn gezellige steden waar veel te zien is. Verder zorgen de middeleeuwse stadjes, nationale parken, historisch erfgoed en lange zandstranden voor veel afwisseling. Tijdens deze individuele rondreis kunt u stoppen waar u wilt en Sovjet Reizen zorgt voor uw huurauto en comfortabele overnachtingen. De gemoedelijke bevolking en het actieve buitenleven maken uw vakantie compleet.

10 Foto's

Begin met boeken

Uw reisgezelschap

Uw huidige selectie

Selecteer datum

Inclusief
• Alle overnachtingen in de hotels zoals vermeld in het programma of gelijkwaardig/ naar keuze 3* of 4*
• Dagelijks ontbijt
• Autohuur categorie A (Ford Fiesta/ Toyota Yaris of gelijkwaardig)
• Nederlandstalige reisgids Baltische Staten
• Wegenkaart Baltische Staten
 
Autohuur
U heeft de keuze om uw huurauto te upgraden van groep A naar een hogere categorie:
B: Toyota Auris/ VW Golf/ Renault Megane* € 95,-
B+: Toyota Auris/ VW Golf/ Renault Megane automaat* € 180,-
C: Toyota Avensis/ VW Passat/ Opel Insignia/ Toyota Corolla* € 315,-
 
Inbegrepen bij de autohuur
- Ongelimiteerd aantal kilometers
- CDW (Collision Damage Waiver)
- TPW (Diefstalverzekering)
- Belastingen
 
Exclusief
• Internationale vlucht. Sovjet Reizen assisteert u graag bij het selecteren van uw vlucht.
• Reserveringskosten
• Calamiteitenfonds € 2,50 per boeking van max. 9 personen
• SGR-consumentenbijdrage € 5,- p.p. (per 1 februari 2021)
• Reis- en/of annuleringsverzekering. Deze kunt u afsluiten via WorldExperts.
• Extra’s autohuur: GPS, Afkoop Eigen Risico, parkeerkosten etc.
• Bijkomende kosten ter plaatse: fooien, optionele excursies etc.
 
Bijzonderheden
• Alle prijzen zijn per persoon op basis van 2 personen.
• Deze reis is op maat te maken. Informeer bij één van onze medewerkers.

 

Dag 1 – Riga
U vertrekt vandaag richting Riga. Bij aankomst op de luchthaven in Riga kunt u uw auto ophalen. De rest van de dag kunt u de stad gaan verkennen; een aanrader is om een wandeling te maken door het historische centrum, de Oude Stad.
 
Dag 2 – Riga
Vandaag maakt u met de Letse hoofdstad Riga, één van de belangrijkste handelssteden aan de Oostzee. De stad is zeker de moeite waard om te bezoeken vanwege zijn rijke historie en kunst. In het oude middeleeuwse centrum vindt u nog verschillende soorten huizen in allerlei verschillende kleuren en stijlen. Struin door de smalle straatjes, bewonder de oude kerken en drink een drankje op een sfeervol pleintje met gezellige terrasjes. Wanneer u door de stad wandelt, ziet u o.a. “de drie gebroeders”, één van de oudste huizen van het land, welke gebouwd zijn in de 15e eeuw. U kunt een  bezoek brengen aan het kasteel van Riga, tegenwoordig de zetel van het parlement, het Nationale Operahuis en de Zweedse poort uit 1698. De Dom is in 1226 ingewijd en is de grootste kathedraal in de Baltische Staten. Het imposante bouwwerk is een mengeling van diverse bouwstijlen. De Sint-Petrus kerk is een goed voorbeeld van de gotische architectuur in de Baltische Staten en ooit gebouwd met de bedoeling de belangrijkste kerk in de stad te worden. Tevens staat Riga bekend om zijn architectuur en erg interessant is dan ook de chique diplomatenwijk van Riga met zijn mooie Art Nouveau huizen. In het openluchtmuseum van Riga krijgt u een goede indruk van de traditionele Letse bouwstijlen en het leven op het platteland. Overnachting in Riga.
 
Dag 3 – Riga – Parnu – Tallinn (300 km)
Vandaag rijdt u van Riga verder langs de kustlijn richting Tallinn waar u onderweg een stop kunt maken in Parnu. Dit stadje staat bekend als grootste badplaats van Estland met zandstranden en diverse kuuroorden waarvan de eerste in 1830 al werd geopend. Het oudste bouwwerk van Parnu is de Rode Toren, die deel uitmaakte van de oude stadsmuur. De voornaamste straat van de stad is de Ruutli, welke onder Zweeds bewind tot stand is gekomen. Eenmaal op weg naar Tallinn raden wij aan om ook een stop te maken bij de Keila waterval, één van de grootste watervallen in Estland. De waterval heeft een hoogte van 6 meter en ligt in het Keila Joa natuurpark. Overnachting in Tallinn.
 
Dag 4 – Tallinn
Tallinn is één van de best behouden middeleeuwse steden van Europa. De stad was eeuwenlang een kruispunt van handelsroutes en heeft een grote rol gespeeld in internationale handelsbetrekkingen. In de Oude Stad maakt u kennis met de gotische architectuur van de Baltische Staten. Tijdens een wandeling door het stadscentrum ziet u onder meer het Toompea kasteel, tegenwoordig de zetel van het Estse parlement. Helaas is er is weinig over van het oorspronkelijke Deense kasteel uit 1219 daar Katharina de Grote opdracht gaf om het grootste gedeelte van het kasteel te laten verbouwen in barokstijl. Verder ziet u de Dom kathedraal, de prachtige Russisch-orthodoxe Alexander-Nevsky kathedraal gebouwd in de 19e eeuw in opdracht van tsaar Alexander III en de gotische Niguliste kerk. Overnachting in Tallinn.
 
Dag 5 – Tallinn – Rakvere – Tartu (225 km)
U rijdt via Rakvere richting Tartu. Rakvere ligt in het noorden van Estland, ongeveer 20 kilometer van de Golf van Finland. Dit plaatsje heeft een klein historisch centrum, hetgeen gedomineerd wordt door de ruïnes van de burcht van de Duitse Orde op de heuvel Vallimägi. Op de Vallimägi staat ook het bekende oeros-standbeeld, gemaakt door de sculpturist Tauno Kangro. Het is het grootste standbeeld van een dier in de Baltische landen en werd gemaakt ter gelegenheid van de 700e verjaardag van de stad. U rijdt verder naar Tartu waar u tevens overnacht.
 
Dag 6 – Tartu – Valmiera – Cesis – Sigulda (205 km)
In de ochtend rijdt u via Valmiera en Cesis richting Sigulda. Eerst komt u door Valmiera, gelegen aan de Gauja. U vervolgt uw reis richting Cesis, één van de meest pittoreske steden van Letland. Hier kunt u een bezoek brengen aan de oude burcht en het nieuwe kasteel. U rijdt door naar het Gauja National Park, het grootste park in Letland, in 1972 uitgeroepen tot natuur en cultureel reservaat. De omgeving van Sigulda wordt vaak het Zwitserland van Letland genoemd vanwege de mooie natuur en bergen en de oude kasteelruïnes. Bezienswaardig in de stad Sigulda is het Turaida kasteel en de ruïnes van het 13e eeuwse kasteel van de Kruisvaarders. Overnachting in Sigulda
 
Dag 7 – Sigulda – Vilnius (410 km)
U verlaat Sigulda en rijdt terug richting Vilnius. U kunt onderweg een stop maken bij de kruizenheuvel. Deze locatie is al vanaf de 14e eeuw een plaats waar oorlogen, onderdrukkingen en verzet worden herdacht. Tegenwoordig doet de kruizenheuvel zijn naam eer aan door de tienduizenden kruisen die hier staan. Verder kunt u ook een bezoek brengen aan het 18e-eeuwse kasteel Rundale, dat de Italiaanse architect F.B. Rastrelli is gebouwd die o.a. ook de Hermitage alsmede het Zomerpaleis van Catharina de Grote in Pushkin heeft ontworpen. Overnachting in Vilnius.
 
Dag 8 – Vilnius – Trakai - Vilnius (50km)
Vilnius is een gezellige en levendige, oude stad. De grote historische binnenstad van Vilnius staat vermeld op de Werelderfgoedlijst van UNESCO. Hoewel Vilnius vaak een barokke stad wordt genoemd, zult u hier ook vele andere bouwstijlen tegenkomen. De stad heeft veel te bieden, zo huisvest de oude binnenstad één van de oudste universiteiten in dit deel van Europa. Begin uw wandeling bij het Kathedraalplein waar de Stanislaus en Wenceslaus kathedraal te vinden is, een classicistisch bouwwerk met een 16e-eeuwse klokkentoren. Hier  kunt u tevens de ondergrondse grafkamers bezoeken waar grootse Litouwse hertogen begraven werden. De heuvel van het Gediminas kasteel biedt u een mooi uitzicht over de stad Vilnius. Te voet kunt u de route langs de overige bezienswaardigheden afleggen; de in gotische stijl gebouwde Sint-Anne kerk en het Bernardine klooster, de stadspoort van Vilnius, waar zich een icoon van de maagd Maria bevindt, de Universiteit van Vilnius, met 13 pittoreske binnenplaatsen en de Sint-Johannes kerk. Daarna wandelt u verder door de oude smalle straten van het historische deel van de stad. Hier komt u een verscheidenheid aan musea tegen die u kunt bezoeken. Mist u hierbij niet het Barnsteenmuseum en het KGB museum. In de middag kunt u van Vinius naar Trakai (25 km) rijden. Trakai was vroeger de hoofdstad van Litouwen. We raden aan om het 14e-eeuwse eilandkasteel te bezoeken. In dit kasteel verbleven tijdens de 15e eeuw de groothertogen. Dit gotische kasteel, gelegen op een schiereiland aan het Galvemeer, is een indrukwekkend voorbeeld van de Litouwse vestingbouw. Overnachting in Vilnius.
 
Dag 9 – Vilnius – Druskininkai (130 km)
U verlaat vandaag Vilnius voor de reis naar Druskininkai. Onderweg kunt u een stop maken bij het dorpje Grutas voor een bezoek aan het Gruto Parkas openluchtmuseum. Hier ziet u een bonte verzameling van de communistische “helden” waarbij u oog in oog komt te staan met Stalin. Het park is rijk aan ironie en is bedoeld om de bevolking te amuseren en te informeren. De werkelijkheid is anders: Het park haalt veel pijnlijke herinneringen boven. Het bestaan van het park is tot op de dag van vandaag nog controversieel. In de loop van de middag aankomst te Druskininkai. De trots van het stadje zijn de spabronnen. In 1794 kondigde de koning van het Pools-Litouwse rijk het besluit aan om Druskininkai officieel aan te wijzen als kuuroord. Vergeet dus zeker niet één van de mineraalbaden te proberen.
 
Dag 10 – Druskininkai – Kaunas (130 km)
Helemaal herboren vervolgt u uw reis richting Kaunas, de tweede stad en voormalige hoofdstad van Litouwen. Maak een stadswandeling door de oude stad, waar u een bezoek kunt brengen aan het 13e-eeuwse Kaunas kasteel en het prachtige stadshuis, ook wel bekend als de “witte zwaan”, de 14e-eeuwse Vytautas kerk en de Basiliek van Kaunas. Overnachting in Kaunas.
 
Dag 11 – Kaunas – Klaipeda (255 km)
Er zijn twee mogelijkheden om van Kaunas naar Klaipeda te rijden. U kunt de snelweg nemen, dan bent u in ca. 2 uur in Klaipeda, of u neemt de pittoreske smalle wegen langs de Nemunas rivier. Onderweg ziet u de kastelen van Raudondvaris, Raudone en Veliuona. U kunt het Delta Regionaal Park bezoeken dat bestaat uit venen, bossen, de Koerse lagune, meren, polders en weilanden die regelmatig onderstromen. Het is een zeer rijk gebied aan plant– en diersoorten. In Vente Horn kunt u een interessant vogelstation en de 19e-eeuwse vuurtoren bezichtigen. Overnachting in Klaipeda
 
Dag 12 – Klaipeda – Curonian Spit – Klaipeda (100 km)
Vandaag gaat u het Neringa National Park bezoeken, gelegen op de Koerse schoorwal. U kunt dit makkelijk bereiken per ferry vanaf Klaipeda. Ontdek hier de prachtig wilde natuur dat bestaat uit uitgestrekte hoge zandduinen, lange stranden langs de Baltische Zee en bossen waar men nog elanden kunt tegenkomen. In Juodkrante kunt u een bezoek brengen aan de Heksenberg, een beeldententoonstelling gemaakt door 49 Litouwse volkskunstenaars, die allen een oude legende of verhaal uitdragen.
 
Dag 13 – Klaipeda – Palanga – Liepaja (100 km)
Na een korte rit komt u in Palanga. Deze stad is de meest bekende badplaats in Litouwen en heeft een speciaal karakter. Hier kunt u een bezoek brengen aan de botanische tuin, het Barnsteenmuseum en het paleis van Graaf Tyszkiewicz. Het museum bezit meer dan 15.000 voorwerpen van barnsteen. U vervolgt uw reis richting Liepaja, de op twee na grootste stad van Letland gelegen op een smalle strook tussen de Oostzee en het Meer van Liepaja. Hier kunt u de lutherse Drievuldigheidskerk met zijn beroemde orgel, welke tot 1912 het grootste ter wereld was bekijken, maar ook de Russisch-orthodoxe kathedraal, de Sint-Meinardkerk en het gezellige oude centrum bewonderen. Overnachting in Liepaja.
 
Dag 14 – Liepaja – Jurmala – Riga (229 km)
Vandaag gaat u via Jurmala naar Riga. Jurmala is de grootste badplaats van Letland. Het stadje strekt zich uit over een kuststrook van 32 kilometer, ingeklemd tussen de Golf van Riga en de rivier Lielupe. Hier zult u een combinatie ontdekken van houten huizen gebouwd in het begin van de vorige eeuw en moderne gebouwen. In de middag komt u aan in Riga, waar u de rest van de dag ter vrije besteding heeft om na te genieten van deze mooie fly-drive reis.
 
Dag 15 – Riga
U levert uw auto in op de luchthaven van Riga om vervolgens in te checken voor uw terugvlucht naar huis.

 

Tijdens uw 15-Daagse fly-drive door de Baltische Staten verblijft u in onderstaande accommodaties of gelijkwaardig.

Riga - Hotel Rixwell Konventa Seta

Hotel Rixwell Konventa Seta
Het hotel is gevestigd in een historisch herenhuis, dat op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staat. Het is gelegen in het oude centrum van Riga. De kathedraal van Riga ligt op slechts 450 meter afstand, en de Nationale Opera ligt op minder dan 270 meter afstand van het hotel. Het Vrijheidsmonument ligt op 400 meter afstand van het Konventa Seta.
 
Faciliteiten:
Het hotel beschikt over een 24-uurs receptie met bagageopslag. Daarnaast heeft het hotel een eigen bar/restaurant waar u terecht kunt voor lokale zowel als internationale gerechten. Er is gratis wifi in het hele hotel.
 
Kamers:
De kamers zijn netjes en ruim ingericht. Alle kamers beschikken over airconditioning, kabel televisie, telefoon, kluisje en eigen badkamer met haardroger.
 

 

Riga - Hotel Tallink

Hotel Tallink
Het hotel ligt op 500 meter van de oude binnenstad van Riga en het Letse Nationale Opera. Het centrale trein en busstation bevinden zich op korte wandelafstand.
 
Faciliteiten:
In het stijlvolle restaurant Elements worden Letse en internationale gerechten geserveerd. Daarnaast kunt u snacks en drankjes bestellen in Café Balanss. Daarnaast kunt u gebruik maken van de Finse sauna en de hottub. Er is ook een ftinessruimte aanwezig.
 
Kamers:
Het hotel biedt elegante kamers met airconditioning, satelliet-tv, een minibar en een moderne badkamer met haardroger.

 

Tallinn - Hotel St. Barbara

Hotel St. Barbara
Het hotel ligt achter de historische kalkstenen muren op slechts 5 minuten lopen van het oude centrum van Tallinn.
 
Faciliteiten:
Het hotel biedt een Duits restaurant, gratis wifi en beveiligde parkeergelegenheid.
 
Kamers:
Alle kamers van het hotel zijn voorzien van hoge plafonds en grote ramen. Ze hebben een kabel-tv, een minibar en een badkamer met haardroger en vloerverwarming.

 

Tallinn - Hotel L'Ermitage

Hotel L'Ermitage
Het moderne 4-sterren Hotel L'Ermitage is gelegen in de oude binnenstad van Tallinn, op slechts 5 minuten lopen van het stadhuis. Het hotel biedt gratis eigen parkeergelegenheid.

Faciliteiten
Het ontbijtbuffet wordt geserveerd in het klassiek ingerichte restaurant, dat gespecialiseerd is in Estse en internationale gerechten. In de lobbybar kunt u bij de open haard ontspannen genieten van een van de vele drankjes.De receptie is 24 uur per dag geopend en daar kan men u helpen met het huren van fietsen en auto´s. U kunt ontspannen in de Finse sauna.

Kamers
De lichte kamers hebben een pastelkleurig interieur. De kamers zijn voorzien van airconditioning, gratis internet, satelliet televisie, een minibar en een modern ingerichte badkamer met toilet, bad of douche en haardroger.
 

Tartu - Hotel Tartu

Hotel Tartu
Hotel Tartu ligt tegenover het busstation. Het Barclay plein ligt op slechts 650 meter afstand en het is ca. 1,4 km naar de kathedraal van Tartu. Het waterpark Aura is 200 meter van het hotel gelegen.
 
Faciliteiten:
Het hotel biedt gratis eigen parkeergelegenheid. Het hotel beschikt tegvens over een wellnesscentrum waar u tegen betaling gebruik kunt maken van massages. Het restaurant van het hotel serveert internationale en Estse gerechten.
 
Kamers:
De ruime en moderne kamers zijn voorzien van airconditioning, een lcd-televisie met satellietkanalen en gratis wifi. Ze zijn alle voorzien van een bureau en strijkfaciliteiten.

 

Tartu - Hotel London

Hotel London
Hotel London ligt midden in de historische binnenstad en is op 160 meter van de Sint-Kanskerk gelegen. De belangrijkse bezienswaardigheden van Tartu zijn op loopafstand.
 
Faciliteiten:
Onder voorbehoud van beschikbaarheid is er gratis privé parkeergelegenheid. Het hotel heeft een 24-uursreceptie. Het gezellige restaurant Polpo serveert gerechten uit de internationale en Estse keuken.
 
Kamers:
De elegante en stijlvolle kamers zijn ingericht met houten meubilair in warme kleuren. Ze beschikken elk over een bureau, een kluisje, een eigen badkamer en airconditioning.

 

Sigulda - Hotel Sigulda

Hotel Sigulda
Het hotel ligt op 300 meter van het treinstation. Toeristische attracties, waaronder het middeleeuwse kasteel van Sigulda vindt u allemaal op minder dan 1 km afstand van het hotel.
 
Faciliteiten:
Het hotel heeft een zwembad die beperkt geopend is. Daarnaast kunnen gasten tegen een toeslag gebruik maken van de Finse sauna en het stoombad. Er is een elegant en sfeervol restaruant waar u kunt genieten van internationale gerechten. Bij de bar kunt u terecht voor lekkere hapjes.
 
Kamers:
Het hotel biedt gezellige kamers met een modern en licht interieur. Elke kamer heeft een eigen satelliet-tv, telefoon en gratis wifi. De badkamers zijn voorzien van een haardroger.

 

Sigulda - Hotel Good Stay Segevold

Hotel Good Stay Segevold
Het hotel ligt vlak bij het winkelcentrum en de belangirjkste entertainment locaties van Sigulda zoals de Aerodium, een verticale windtunnel.
 
Faciliteiten:
Het restaurant van het hotel serveert een unieke combinatie van hoogwaardige maaltijden. Het hotel eheft een wellnesscentrum met een sauna, een zwembad met stromingen en een parkeerplaats met videobewaking. Internet is aanwezig in het hotel.
 
Kamers:
De ruime kamers zijn voorzien van een aircondtioning, een minibar, een bureau, een televisie en telefoon. De badkamers zijn voorzien van haardrogers.

 

Vilnius - Hotel Tilto

Tilto Hotel
Dit boetiek hotel met zijn Ierse charme is gelegen aan de Tilto Straat, een rustig steegje parallel aan het middelpunt van de Highstreet aan de Gedimino Avenue. Een ideaal punt om Vilnius te verkennen.
 
Faciliteiten:
Het hotel beschikt over 2 restaurants. Het ene restaurant serveert lokale gerechten en het andere internationale gerechten. Verder kunt u gebruik maken van de sauna en jacuzzi in het hotel. Indien u nog een drankje wilt drinken bent u welkom in de hotelbar.
 
Kamers:
Alle modern ingerichte kamers beschikken over een individuele klimaatsregelaar en airconditioning, maar ook een telefoon en satelliettelevisie.
 
 

 

Vilnius - Hotel Europe Royale Vilnius

Hotel Europe Royale Vilnius
Dit hotel is gelegen in de historische binnenstad van Vilnius en op 150 meter van de Poort der Dageraad.
 
Faciliteiten:
Het restaurant van het hotel is het oudste restaurant in de historische binnenstad en beschikt over een wijnkelder uit de 16e eeuw. Hier worden Europese en Litouwse gerechten geserveerd. Er is parkeergelegenheid in de buurt.
 
Kamers:
Het hotel biedt klassieke en elegante kamers met satelliet-tv, een minibar, airconditioning, gratis wifi en de badkamers zijn voorzien van een haardroger.

 

Druskininkai - Hotel Regina

Hotel Regina
Het klassieke hotel Regina ligt op 1 minuut loopafstand van het stadscentrum en op slechts 150 meter van het waterpark en 200 meter van het kuuroord van Druskininkai.
 
Faciliteiten:
De restaurant-bar van het hotel serveert Europese gerechten, waarvan u kunt genieten in de gezellige eetkamer of op het terras. Het hotel heeft een 24-uurs receptie. Er is gratis parkeergelegenheid in de buurt (kan niet vooraf gereserveerd worden).
 
Kamers:
Alle kamers van het hotel zijn voorzien van een flatscreen-tv en een bureau. In sommige kamers vindt u airconditioning, een koelkast en een waterkoker. De badkamers hebben een haardroger.

 

Druskininkai - Hotel Europa Royale Druskininkai

Hotel Europa Royale Druskininkai
Dit stijlvolle 4-sterrenhotel is gelegen in het huis van een voormalige Russische tsaar en heeft een directe verbinding met de spa van Druskininkai. Het is gelegen in het centrum van de stad naast de stadsfontein. Er zijn verschillende restaurants te vinden in de omgeving.
 
Faciliteiten:
Het hotel heeft eigen spa- en wellnessfaciliteiten en u kunt uit verschillende behandelingen en massages genieten tegen betaling. Het hotel heeft een eigen elegant restaurant, waar internationale en lokale gerechten geserveerd worden.
 
Kamers:
De ruime en elegant ingerichte kamers van het hotel zijn voorzien van airconditioning, satelliet-tv, telefoon en gratis wifi. De badkamers zijn voorzien van haardrogers.

 

Kaunas - Hotel Magnus

Hotel Magnus
Het hotel is gelegen naast het belangrijkste busstation van Kaunas. Verder kunt u er gratis privé parkeren. Op 450 meter afstand is het centraal station gelegen. Het winkelcentrum bevindt zich op 600 meter afstand. De oude stad treft u aan op 2,7 km afstand. Per openbaar vervoer reist u hier eenvoudig naartoe.
 
Faciliteiten:
In het restaurant van het hotel worden zowel Litouwse als internationale gerechten geserveerd. Verder kunt u terecht op het terras met een bar op de 9e verdieping voor een weids uitzicht. In de openbare ruimtes is gratis wifi beschikbaar.
 
Kamers:
De aantrekkelijke klassieke en stijlvolle kamers zijn voorzien van een bureau en flatscreen-tv met kabelzenders. De badkamer is voorzien van een haardroger.

 

Kaunas - Hotel Europe Royale Kaunas

Hotel Europa Royale
Dit 4-sterrenhotel ligt in het centrum van Kaunas op 500 meter van de Zalgiris Arena, op 400 meter van Laisves Aleja en op slechts 100 meter van het Akropolis winkelcentrum.
 
Faciliteiten:
Er is gratis wifi in de gemeenschappelijke ruimtes en er is gratis privé parkeergelegenheid. Als gast van het hotel kunt u tegen een toeslag gebruik maken van de spa van het hotel, die een sauna, hottub en een stoombad heeft. Hetrestaurant van het hotel serveert Europese gerechten. 
 
Kamers:
De kamers van het hotel zijn stijlvol ingericht en voorzien van airconditioning, televisie, telefoon en een minibar. Alle kamers hebben een eigen badkamer voorzien van een haardroger.

 

Klaipeda - Hotel Old Mill

Old Mill Hotel
Dit 3-sterrenhotel in Klaipeda is één van de mooiste gebouwen van Klaipeda en heeft een ideale ligging in het hart van het oude centrum. Het is gelegen aan het water en in de buurt van de bekende unieke brug en het historische kasteel.

 

Faciliteiten:
Het hotel heeft een restaurant met een Italiaanse keuken. Verder kunt u in het hotel gebruik maken van het wellnesscentrum in het hotel. Lift en parkeergelegenheid is aanwezig.

 

Kamers:
De kamers zijn comfortabel ingericht en beschikken over airconditioning, een flatscreen-tv, een minibar en een bureau. De badkamers zijn uitgerust met een haardroger. Gratis wifi is aanwezig op de kamer.

Klaipeda - Hotel National

Hotel National
Het hotel is gevestigd in een 19e-eeuws gebouw in het oude centrum van Klaipeda. Het biedt kamers met uizicht op de zeehaven en de rivier.
 
Faciliteiten:
Het hotel heeft een restaurant dat nationale specialiteiten aanbiedt. Bij Fat Cat kunt u genieten van een aantal vis- en vleesgerechten en vele soorten bier. Daarnaast biedt het hotel massageservice aan. Het hotel is voorzien van een lift.
 
Kamers:
Alle ruime en klassiek ingerichte kamers zijn uitgerust met aircondtioning, een flatscreentelevisie met kabelkanalen en grais wifi. De moderne badkamers beschikken over een haardroger en bieden badjassen en slippers. 

 

Liepaja - Hotel Liva

Hotel Liva
Dit 3-sterrenhotel is centraal gelegen en is het grootste hotel van Liepaja en bevindt zich op loopafstand van de belangrijkste attracties van deze stad. Het zandstrand bereikt u in 10 minuten lopen.
 
Faciliteiten:
Het eigen restaurant is één van de beste van de stad. De bar van het restaurant is de langste bar in de regio en biedt een breed assortiment.
 
Kamers:
De kamers van het hotel zijn comfortabel en individueel ingericht en zijn voorzien van een zithoek en een bureau, televisie, telefoon en internet. De badkamers zijn voorzien van haardrogers.

 

Liepaja - Hotel Amrita

Hotel Amrita
Het hotel ligt in het centrum van de stad Liepaja. Op 1,5 km van het hotel vind u een wit zandstrand en het olympische centrum van Leipaja, een zwembad en een spacentrum bevinden zich op nog geen 850 meter.
 
Faciliteiten:
Er is gratis eigen parkeergelegenheid voor gasten van het hotel. Er is een 24-uurs receptie en het hotel heeft een eigen restaurant waar zowel internationale als Letse gerechten geserveerd worden. Daarnaast is er nog een Grillbar waar barbecuegerechten opgediend worden.
 
Kamers:
De ruime en modern ingerichte kamers van het hotel zijn voorzien van airconditioning, flatscreen-tv met kabelkanalen, een minibar, telefoon en gratis wifi. De badkamers zijn voorzien van haardrogers.

 


Dominicus reisgids Baltische Staten