Verfijn uw reis

Soort reis
Land

Rondreis door Guatemala

Guatemala ligt in het zuiden van het schiereiland Yucatán, bijna in het midden van het Amerikaanse continent. Het land is zowel cultureel als landschappelijk bijzonder interessant. De oude Maya-stad Tikal, de koloniale stad Antigua omringd door vulkanen en de authentieke Indiase Chichicastenango markt in de hooglanden. Ondanks deze wereldberoemde hoogtepunten is reizen naar Guatemala nog altijd een geheimtip voor toeristen. WorldExperts laat u kennismaken met dit mooie land vol contrasten en gastvrije mensen. Een rondreis Guatemala met een kleinschalig karakter, samengesteld op basis van landkennis en persoonlijke reiservaring, belooft u een vakantie uit duizenden.Toon

15-Daagse individuele reis Guatemala compleet met privégids

 • Helderblauwe meer van Atitlan
 • De wereldberoemde Chichi­castenango markt
 • Maak kennis met de Maya cultuur
 • Verblijf in de jungle van Guatemala en Honduras

Tijdens deze rondreis maakt u niet alleen kennis met prachtige Maya-sites, maar geniet u ook van de natuur die ons vaak doet verbazen. Van dominante vulkanen tot de dichtbegroeide jungle en zeker niet te vergeten het Atitlan meer met zijn helderblauwe water. U ziet tempelcomplexen en ingenieuze bouwwerken, maar het is vooral de ...(lees meer) kleurenpracht die indruk maakt. Dit zowel op de huizen, in de natuur en bovenal in de kledij. Dit niet alleen in Guatemala maar u gaat ook de grens over naar Honduras waar u Copan ontdekt. Een reis om nooit te vergeten!

...(inklappen)

16-Daagse rondreis Centraal-Amerika met privégids

 • Verblijf in de jungle van Guatemala en Honduras
 • De tropische wouden van Flores
 • Natuur en cultuur in El Salvador
 • Prachtige stranden van Belize

Deze rondreis door Centraal-Amerika neemt u mee naar Guatemala en Belize. Ontdek tijdens deze rondreis de indrukwekkende Mayacultuur. Verken prachtige koloniale steden, historische indianendorpen zoals Joya de Cerén, UNESCO Werelderfgoed. Vaar over de Río Dulce en beleef de geschiedenis in Tikal National Park.&nbs ...(lees meer) p;

...(inklappen)

13-Daagse Nederlandstalige rondreis door Guatemala en Belize

 • Helderblauwe meer van Atitlan
 • De wereldberoemde Chichi­castenango markt
 • Maak kennis met de Maya cultuur
 • Verblijf in de jungle van Guatemala en Honduras

Tijdens deze rondreis maken we niet alleen kennis met prachtige Maya-sites, maar genieten we ook van de natuur die ons vaak doet verbazen. Van dominante vulkanen tot de dichtbegroeide jungle en zeker niet te vergeten het Atitlan meer met zijn helderblauwe water. We zien tempelcomplexen en ingenieuze bouwwerken, maar het is voor ...(lees meer) al de kleurenpracht die indruk maakt. Dit zowel op de huizen, in de natuur en bovenal in de kledij.  Dit niet alleen in Guatemala maar we steken ook de grens over naar Honduras waar we Copan ontdekken en verder nog de prachtige Maya-tempels en de jungle van Belize. Een reis om nooit te vergeten!

...(inklappen)

Op ontdekkingstocht in Guatemala

Tijdens een vakantie in Guatemala beleeft u de diversiteit van Midden-Amerika van dichtbij. Door zijn oorspronkelijke karakter en authentieke cultuur is Guatemala een van de meest indrukkwekkende reisbestemmingen ter wereld. Omringd door het Caribisch gebied in het oosten en de Stille Oceaan in het westen, wacht u een gevarieerd landschap van kusten, hoge plateaus, vulkanen, regenwouden en meren, evenals traditionele manieren van leven door de lokale bevolking.

Reizen naar Guatemala met WorldExperts betekent dat u de verborgen steden van de Maya’s – als cultuur ontstaan rond 2.000 voor Christus – in de dichte jungle ontdekt. Met Tikal als meest beroemde Maya-stad. En wat te denken van het sprookjesachtige meer van Atitlán? Ongetwijfeld een van de mooiste meren ter wereld. De combinatie met omringende vulkanen van verschillende omvang zorgt voor een adembenemende aanblik. Verder is Antigua een van de best bewaarde geheimen van Latijns-Amerika. Deze historische parel met kleurrijke huizen en geplaveide straten is gelegen tussen drie vulkanen.

Vakantie Guatemala

Een vakantie in Guatemala, georganiseerd door WorldExperts, is uniek en onderscheidend. Als specialist in verre reizen kennen wij de bestemmingen. Wij zijn altijd op zoek naar bijzondere plekken en accommodaties om u maximaal te verrassen. Een rondreis Guatemala is het hele jaar door mogelijk. In het hoger gelegen deel van het land ligt de temperatuur altijd rond de 20 graden Celsius. In het noorden, in het regenwoud, ligt de temperatuur jaarrond op 30 graden. Het droge seizoen duurt van november tot april. Het regenseizoen begint in mei.

Bij onze reizen naar Guatemala willen wij couleur locale aan de vakantie geven. Denk aan aandacht voor de prachtige natuur, gesprekjes met locals, de mooiste foto’s buiten de gebaande paden, culinair genieten in een plaatselijk restaurant. Een vakantie Guatemala betekent herinneringen vastleggen en bijzondere momenten delen. Wij zorgen voor een perfect uitgestippelde reis, uitstekende lokale gidsen en reisbegeleiding, goed vervoer en tophotels.

Rondreis Guatemala

WorldExperts heeft een unieke Nederlandstalige rondreis door Guatemala, met uitstapjes naar Belize en Honduras. U komt de eerste dag aan in de bruisende hoofdstad Guatemala City, ook wel Guate genoemd. Natuurlijk ontbreken het majestueuze Atitlán meer en de plaatsen San Juan en Santiago niet in het programma, net als de Chichicastenango markt in Antigua. De Pacaya vulkaan in Pacaya National Park is een prachtig, rook oprispend spektakel. Verschillende sites van de Maya-cultuur worden aangedaan en u verblijft in de jungle van Guatemala en Honduras. En nog veel meer.

U kunt ook een vakantie in Guatemala op maat aanvragen. Op uw verzoek werken wij deze reis graag uit. Neem vandaag nog contact op met een van onze reisspecialisten om uw droomreis samen te stellen. U kunt bellen (0113 39 6060) of een e-mail sturen naar info@WorldExperts.nl.