Verfijn uw reis

Soort reis
Land

Groepsreizen naar Mongolië

U heeft bij WorldExperts.nl de keuze uit diverse rondreizen naar Mongolië. 

Tijdens een vakantie in Mongolië staat de adembenemende natuur centraal. Rondrekkende nomaden laten hun vee grazen op de steppe van de Gobi woestijn, in de vulkanische Orhon vallei en Gobi Gurvansaikan National Park. UNESCO Werelderfgoed ziet u tijdens de reis bij de oude stad Karakorum. 

Beleef met WorldExperts.nl het Nadaam festival tijdens de unieke rondreis Mongolië. U ziet tijdens deze verzorgde groepsreis de beroemde paardenraces, worstelen en de imponerende operingsceremonie. 
Het prachtige Mongolië bieden wij ook aan tijdens diverse Trans Siberische treinrezen. De luxe Tsarengoud reis is de meest comfortable treinreis voor een korte kennismaking met Rusland.  De reizen naar Mongolië zijn te combineren met een verblijf in Rusland of China. 
 


Toon

15-Daagse Nederlandstalige rondreis Mongolië

  • Kennismaking met nomadische cultuur
  • Onaangetast door het modern leven
  • De schoonheid van het seizoen
  • Comfortabel vervoer met chauffeur en tóch alle vrijheid

Het eindeloze grasland en de woestijnsteppe van Mongolië vormen een spectaculaire achtergrond voor de kleine ronde gers van nomadenfamilies die soms alleen en soms met enkele anderen door het land trekken. Tijdens deze bijzondere rondreis bezoeken wij de regio ten zuiden van hoofdstad Ulaanbaatar, die gedomineerd wordt doo ...(lees meer) r de Gobi woestijn. Met comfortabele jeeps in kleine groepen ontdekken wij de bergkloven, graslanden en lavaformaties die het uitgestrekte land opvallend gevarieerd maken.

...(inklappen)

16-Daagse Nederlandstalige rondreis Mongolië inclusief Naadam festival

  • Vertrek in juni met bezoek aan Nadaamfestival
  • Ongekende diversiteit en schoonheid van de natuur
  • Verblijf in de beste joertenkampen met echte bedden
  • Nomadische bevolking en cultuur

WorldExperts neemt u mee naar het grootste festival van Mongolië: Naadam! Het eindeloze grasland en de woestijnsteppe van Mongolië vormen een spectaculaire achtergrond voor de kleine ronde gers van nomadenfamilies die soms alleen en soms met enkele anderen door het land trekken. Eens per jaar trekken de nomaden naar U ...(lees meer) laanbaatar of kleine nederzettingen om daar hun trots van het sterke Mongoolse volk te vieren met traditionele sporten. Tijdens deze bijzondere rondreis bezoeken wij met comfortabele jeeps de regio ten zuiden van hoofdstad Ulaanbaatar, waar bergkloven, graslanden en lavaformaties laten zien dat het uitgestrekte land opvallend gevarieerd is. Na 10 dagen in de natuur keren wij terug naar de hoofdstad om de verschillende disciplines van het Naadam festival bij te wonen. Een unieke belevenis!

...(inklappen)