Verfijn uw reis

Soort reis
Land

Bent u op zoek naar een individuele reis of groepsreis naar Tadzjikistan? Kijk dan naar eens naar ons reisaanbod Tadzjikistan. Wilt u meer zien dan alleen Tadzjikistan en wenst u een reis naar Tadzjikistan in combinatie met Oezbekistan en Kirgizië te maken, dan bent u bij Sovjet Reizen aan het juiste adres.
Hieronder treft u een selfdrive reis naar Tadzjikistan aan alsook een groepsreis Tadzjikistan over de legendarische Pamir Highway. Een reis naar Tadzjikistan is een avontuur op zich.
Bekijk snel onze reizen hieronder.Toon

13-Daagse Nederlandstalige rondreis Tadzjikistan

  • Reis over de legendarische Pamir Highway
  • Unieke homestays
  • Reizen per 4x4
  • Adembenemende zichten op Afghaanse dorpen

Deze avontuurlijke Nederlandstalige rondreis door Tadzjikistan neemt u mee naar het hart van Centraal-Azië waar grillige bergpieken, geïsoleerde gemeenschappen en een duizenden jaren oude geschiedenis het ritme van de dag bepalen. Deze reis naar Tadzjikistan brengt u dicht bij de natuur en lokale bevolking. Wij zien d ...(lees meer) e vestingen van de zijderoute, de Wakhan vallei en het dagelijkse leven van geïsoleerde stammen.  Een avontuurlijke en verzorgde rondreis die zorgt voor een onvergetelijke vakantie in Tadzjikistan.

...(inklappen)

24-Daagse Nederlandstalige rondreis door de Stan-landen - Centraal-Azië

  • Marmeren gebouwen in Ashgabat
  • Hét hart van de Zijderoute
  • Bezoek aan de hoofdstad van Tadzjikistan!
  • Het historische en afgelegen Tash Rabat als herinnering aan de zijderoute

Voor veel mensen zijn de Centraal-Aziatische landen slechts een “voormalig deel van de Sovjet-Unie”.  Deze landen hebben echter een lange geschiedenis vol oorlogen, migraties, culturele en taalkundige uitwisseling. Tijdens deze reis door Centraal-Azië krijgt u verschillende landschappen te zien: van hete e ...(lees meer) n droge woestijnen tot aan de meren en de  hoge bergen van Pamir en Tien-Shan. Er wordt ook gezorgd voor een culturele verschuiving: van minaretten en moskeeën van Bukhara en Samarkand tot de ruïnes van boeddhistische tempels van Termez. De tour omvat tevens de onlangs ontdekte Alexandria Oxiana, het verlaten bolwerk van Alexander de Grote op het land van Sogdiana. Reis door Turkmenistan, Oezbekistan, Tadzjikistan, Kirgizië en Kazachstan.

...(inklappen)