Verfijn uw reis

Soort reis
Land

Alle reizen in Zuid-Afrika in een oogopslag?

Een vakantie Zuid-Afrika staat voor vele reizigers bovenaan op het lijstje favoriete reisbestemmingen. De verscheidenheid aan landschappen is onvergelijkbaar: u ontdekt bizarre woestijnen, eindeloze savannes, bushland, regenwouden, lagunes, wijngaarden en majestueuze lage en hoge bergketens met vruchtbare valleien. De metropool Kaapstad met de unieke Tafelberg is wereldberoemd. Het is voor velen de mooiste stad ter wereld. Bij reizen naar Zuid-Afrika komen Europees comfort, Kaap-Hollandse geschiedenis en de authenticiteit van het Afrikaanse continent samen. WorldExperts brengt alle schoonheid van het land samen in een bijzondere rondreis Zuid-Afrika, die u zowel in groepsverband als individueel kunt ondernemen. Sta oog in oog met de Big Five tijdens uw reis en vertrouw op onze ervaring.Toon

16-Daagse rondreis Zuid-Afrika - Krugerpark - Swaziland en Drakensbergen

 • Reis langs de prachtige Panorama Route
 • Trotseer de Sani-Pass
 • Nijlpaarden spotten in St. Lucia
 • Verblijf in Kruger Nationaal Park

Deze rondreis neemt u mee naar het noordelijke gedeelte van Zuid-Afrika. Via de Panoramische Route en het Kruger Nationaal Park reist u richting Swaziland en maakt u kennis met de Sani-Pass en de dramatische Drakensbergen waar er ook gelegenheid is om te hiken in de overweldigende natuur. Tevens overnacht u tijdens deze reis in ...(lees meer) St. Luca, aan de Indische Oceaan waar de grootste concentratie nijlpaarden en krokodillen hun habitat hebben. Een reis vol afwisseling!

 

...(inklappen)

15-Daagse rondreis Zuid-Afrika van Kaapstad langs de Tuinroute en de magische Wijnlanden

 • Reis per 4x4 doorheen Zuid-Afrika
 • Reis via de Tuinroute
 • Ontdek een echte Township
 • Op safari in Botlierskop

Een onvergetelijke 15-daagse rondreis door Zuid-Afrika. Tijdens deze reis komt u oog in oog te staan met de Big 5. U reist van Kaapstad, via de legendarische Tuinroute R65 en de verrassende Wijnroute langs enkele hoogtepunten van Zuid-Afrika. 

Ontdek het bruisende Kaapstad, zie de pelsrobben op het Kaapse Schie ...(lees meer) reiland en maak kennis met de lokale bevolking in een echte Township. Overnacht in het idyllische Knysna, wandel door de koloniale dorpsstraat in Stellenbosch en reis doorheen het prachtige natuurreservaat Botlierskop. Ontwaak elke dag in een andere dimensie. Welkom in Zuid-Afrika!

16-Daagse luxe safari rondreis Krugerpark en Tuinroute

 • Safari door Greater Kruger National Park
 • Luxe verblijf in Droom Guesthouse
 • Reis langs de prachtige Panorama Route
 • Overnachten in Klaserie Private Game Reserve

Ervaar het beste van Zuid-Afrika tijdens deze 16-daagse rondreis. Vanuit Johannesburg reist u via de Panorama route naar het Greater Kruger National Park. U verblijft in één van de beste privéparken; Klaserie Private Nature Reserve. Tijdens diverse safari’s gaat op zoek naar de Big 5. 

...(lees meer) Via de Tuinroute naar het overweldigende Tsitsikamma National Park om vanuit Hermanus walvissen te gaan spotten. Ontdek het schiereiland Kaap de Goede Hoop en dat onder het genot van de beste denkbare begeleiding ter plaatse.   

Vakantie Zuid-Afrika

Zuid-Afrika heeft vele eretitels. Het land in het uiterste zuiden van het Afrikaanse continent wordt ook wel ꞌhet mooiste einde van de wereldꞌ en ꞌde wereld in één landꞌ genoemd. Het land is perfect voor een rondreis of individuele reis Zuid-Afrika. De adembenemende natuur van het wereldberoemde Kruger National Park is ongeëvenaard. De trotse Drakensbergen rijzen bijna verticaal op in het plateau en de Blyde River Canyon in het noorden is ook zeker een bezoek waard.

Andere bezienswaardigheden van Zuid-Afrika zijn Sun City met het Pilanesberg National Park, het wijnland rond Stellenbosch, de Big Five (neushoorn, leeuw, luipaard, Afrikaanse olifant en Afrikaanse buffel) in het Hluhluwe Wildlife Park, Johannesburg en Witwatersrand, ook bekend om de goudmijnen. Het land is bovendien omzoomd met ruim 2.000 kilometer kustlijn met talloze droomstranden.

Reizen naar Zuid-Afrika

Een vakantie Zuid-Afrika biedt voor elk wat wils. WorldExperts kent als specialist in verre reizen naar bijzondere bestemmingen alle regio’s en hoogtepunten uit persoonlijke reiservaring. Op basis daarvan hebben wij een ruim aanbod aan reizen naar Zuid-Afrika samengesteld. Van groepsreizen tot individuele reizen, van gezinsvakanties tot luxe vakanties. Op uw verzoek werken wij een reis op maat uit, volledig afgestemd op uw wensen. Alles om u een droomvakantie te bezorgen, die met geen enkele andere reis te vergelijken is.

Rondreis Zuid-Afrika

Wilt u een rondreis Zuid-Afrika? De route is met zorg uitgestippeld door onze reisexperts. Aan alles is gedacht: een professioneel team gidsen, goede, comfortabele hotelaccommodaties, kwaliteitsvervoer en persoonlijke service. En dat voor een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Afhankelijk van het seizoen bieden wij diverse routes aan, maar ongeacht de soort vakantie Zuid-Afrika doet u de mooiste parken en natuurreservaten aan. De mogelijkheden zijn groot: een reis per 4x4 door Zuid-Afrika, een reis via de Tuinroute, een Township ontdekken, op safari in Botlierskop. Of wat te denken van een reis langs de prachtige Panorama Route, de Santi-Pass trotseren, nijlpaarden spotten in St. Lucia en een verblijf in Kruger National Park?

Individuele reis Zuid-Afrika

Op onze reizen Zuid-Afrika leert u het land aan de Kaap écht kennen. Een individuele reis Zuid-Afrika is ook een geweldige manier om dit Afrikaanse land te ontdekken. De infrastructuur is goed ontwikkeld in de toeristische regio’s en buiten de steden kunt u veilig alle delen van het land op eigen gelegenheid verkennen. Wij plannen uw volledige route, doen suggesties en geven persoonlijke tips. U bepaalt uw eigen reistempo en geniet van maximale vrijheid.

Wilt u een once-in-a-lifetime ervaring? Neem gerust contact op voor een vakantie Zuid-Afrika die een onuitwisbare indruk achterlaat. Bel (0113 39 6060) of stuur een e-mail (info@WorldExperts.nl) met uw vragen of verzoeken.