Verfijn uw reis

Soort reis
Land

Alle reizen in Zuid-Afrika in een oogopslag?

Een vakantie Zuid-Afrika staat voor vele reizigers bovenaan op het lijstje favoriete reisbestemmingen. De verscheidenheid aan landschappen is onvergelijkbaar: u ontdekt bizarre woestijnen, eindeloze savannes, bushland, regenwouden, lagunes, wijngaarden en majestueuze lage en hoge bergketens met vruchtbare valleien. De metropool Kaapstad met de unieke Tafelberg is wereldberoemd. Het is voor velen de mooiste stad ter wereld. Bij reizen naar Zuid-Afrika komen Europees comfort, Kaap-Hollandse geschiedenis en de authenticiteit van het Afrikaanse continent samen. WorldExperts brengt alle schoonheid van het land samen in een bijzondere rondreis Zuid-Afrika, die u zowel in groepsverband als individueel kunt ondernemen.

Sta oog in oog met de Big Five tijdens uw reis en vertrouw op onze ervaring.

 Toon

15-Daagse rondreis Zuid-Afrika van Kaapstad langs de Tuinroute en de magische Wijnlanden

 • Reis per 4x4 doorheen Zuid-Afrika
 • Reis via de Tuinroute
 • Ontdek een echte Township
 • Op safari in Botlierskop

Een onvergetelijke 15-daagse rondreis door Zuid-Afrika. Tijdens deze reis komt u oog in oog te staan met de Big 5. U reist van Kaapstad, via de legendarische Tuinroute R65 en de verrassende Wijnroute langs enkele hoogtepunten van Zuid-Afrika. 

Ontdek het bruisende Kaapstad, zie de pelsrobben op het Kaapse Schie ...(lees meer) reiland en maak kennis met de lokale bevolking in een echte Township. Overnacht in het idyllische Knysna, wandel door de koloniale dorpsstraat in Stellenbosch en reis doorheen het prachtige natuurreservaat Botlierskop. Ontwaak elke dag in een andere dimensie. Welkom in Zuid-Afrika!

16-Daagse rondreis Zuid-Afrika - Krugerpark - Swaziland en Drakensbergen

 • Reis langs de prachtige Panorama Route
 • Trotseer de Sani-Pass
 • Nijlpaarden spotten in St. Lucia
 • Verblijf in Kruger Nationaal Park

Deze rondreis neemt u mee naar het noordelijke gedeelte van Zuid-Afrika. Via de Panoramische Route en het Kruger Nationaal Park reist u richting Swaziland en maakt u kennis met de Sani-Pass en de dramatische Drakensbergen waar er ook gelegenheid is om te hiken in de overweldigende natuur. Tevens overnacht u tijdens deze reis in ...(lees meer) St. Luca, aan de Indische Oceaan waar de grootste concentratie nijlpaarden en krokodillen hun habitat hebben. Een reis vol afwisseling!

 

...(inklappen)

16-Daagse luxe safari rondreis Kurgerpark en Tuinroute

 • Safari door Greater Kruger National Park
 • Luxe verblijf in Droom Guesthouse
 • Reis langs de prachtige Panorama Route
 • Overnachten in Klaserie Private Game Reserve

Ervaar het beste van Zuid-Afrika tijdens deze 16-daagse rondreis. Vanuit Johannesburg reist u via de Panorama route naar het Greater Kruger National Park. U verblijft in één van de beste privéparken; Klaserie Private Nature Reserve. Tijdens diverse safari’s gaat op zoek naar de Big 5. 

...(lees meer) Via de Tuinroute naar het overweldigende Tsitsikamma National Park om vanuit Hermanus walvissen te gaan spotten. Ontdek het schiereiland Kaap de Goede Hoop en dat onder het genot van de beste denkbare begeleiding ter plaatse.