Verfijn uw reis

Soort reis
Land

Vakantie in Zuid-Korea: Verzamel momenten voor de eeuwigheid

Van de hoofdstad Seoul en Busan tot de prachtige stranden op het eiland Jeju-Do en besneeuwde berggebieden. Een vakantie in Zuid-Korea biedt een fascinerende verscheidenheid aan cultuur, natuur en spannende steden. World Experts laat u kennismaken met ꞌhet land van de ochtendstilteꞌ, dat tot nu toe zijn authenticiteit heeft behouden en bespaard is gebleven van massatoerisme. U snuift de couleur locale op en verzamelt momenten voor de eeuwenigheid op het uiterste punt van het Aziatische continent.Toon

14-Daagse Nederlandstalige rondreis door Zuid-Korea

  • Seoul een mix van heden en verleden
  • Historisch Gyeongju: een waar openluchtmuseum
  • De bekende Haeinsa tempel met zijn beroemde bibliotheek
  • Bezoek aan de bruisende steden Seoul, Busan en Gwangju

Een rondreis naar Zuid-Korea is een bijzondere ervaring naar een land met vele gezichten. Zuid-Korea is nog niet ontdekt door buitenlandse reizigers uit Europa en mede daarom is een groepsreis naar dit land een unieke belevenis. De miljoenenstad Seoul is een unieke combinatie van een traditionele en moderne samenleving met typi ...(lees meer) sche markten en moderne, felgekleurde modestraten. De prachtige natuurparken met watervallen, mooie kustlijnen, de vele UNESCO monumenten en de streng bewaakte grens met Noord-Korea maken een vakantie naar Zuid-Korea compleet.

...(inklappen)

Vakantie in Zuid-Korea, een land vol contrasten

Gelegen op het Koreaanse schiereiland, is Zuid-Korea aan drie kanten omgeven door zee: de Japanse Zee, de Gele Zee en de Oost-Chinese Zee. In het noorden ligt de gedemilitariseerde zone als landsgrens met Noord-Korea. Dit streng bewaakte gebied op circa 50 kilometer van de hoofdstad Seoel is een bijzondere attractie die u kippenvel bezorgt.

Een vakantie in Zuid-Korea is er één vol contrasten. Van de vredige stilte van cederbossen tot de grillige Koreaanse krijgskunst taekwondo. Van een betoverende bergwereld (Zuid-Korea bestaat voor circa 70% uit bergen) tot imposante tempels. Van monniken in pittoreske, oude dorpjes tot wereldburgers in de miljoenenstad Seoel.

Reis naar Zuid-Korea, met start in hoofdstad Seoel

Een reis naar Zuid-Korea met World Experts begint meestal in de bruisende metropool Seoel, waar traditie en moderniteit hand in hand gaan. Bezoek de bewaard gebleven historische binnenstad en de vijf grote paleizen die werden gebouwd tijdens de Joseon-dynastie. Het Gyeongbokgung-paleis staat op de UNESCO Werelderfgoedlijst. In het National Museum of Korea en War Memorial Museum krijgt u een goed inzicht in de geschiedenis van het land. In Busan, de tweede grootste stad van Zuid-Korea, zijn ook interessante historische tempels (als de Beomosa Tempel) en musea te vinden.

Reizen naar Zuid-Korea, een paradijs voor natuurliefhebbers

Niet ver van Seoel ligt Bukhansan National Park, een paradijs voor natuurliefhebbers. Het landschap wordt gevormd door indrukwekkende bergen, ruige rotsen, groene valleien, verstilde rivierlopen en dichte bossen. U vindt hier talrijke wandelpaden. In het oosten glinstert de turkooisblauwe zee van Jeju Beach u tegemoet. Een fascinerende erfgoedlocatie is de boeddhistische Haeinsa-tempel, waar 80.000 houten drukplaten zijn te zien die al in de 13e eeuw werden gebruikt om boeddhistische geschriften te drukken. Vergeet ook Gyeongju niet, een waar openluchtmuseum.

Rondreis door Zuid-Korea, een land met vele gezichten

Zuid-Korea is een land met vele gezichten, die u met een rondreis door Zuid-Korea van alle kanten kunt bewonderen. U bepaalt met een individuele reis het tempo van uw vakantie in Zuid-Korea. Of laat u meevoeren op een uitgestippelde groepsreis, met een kleine groep gelijkgestemden. Neem contact op, leg uw wensen op tafel en stap in de droomwereld van deze Aziatische parel.