Verfijn uw reis

Soort reis
Land

Individuele rondreizen naar Turkmenistan

Uw individuele reis naar Turkmenistan boekt u bij WorldExperts.nl. Turkmenistan ligt op de klassieke zijderoute en heeft de individuele reiziger veel te bieden. Buiten de witte hoofdstad Ashgabat reist u altijd met een privé chauffeur/privé gids die u de meest bijzondere plekken van Turkmenistan laat zien zoals de bizarre gaskrater Darwaza, de afgelegen Yangikala canyon in de uitgestrekte woestijn. De woestijn eindigt aan de Kaspische Zee waar vakantieresorts de Turkmeense toerist trekken.  De grootsheid van de zijderoute herleeft bij het zien van UNESCO Werelderfgoed Konya Urgench en Merv (Merw) 

Een individuele vakantie naar Turkmenistan kunt u uitstekend combineren met de buurlanden. WorldExperts.nl biedt u combinatiereizen Turkmenistan, Oezbekistan en Kazachstan aan. Daarnaast kunt u een indivuele reis Turkmenistan uitstekend combineren met een rondreis Iran.

Naast onderstaande individuele reizen kunnen onze reisspecialisten een volledig programma naar wens uitwerken zodat uw reis naar Turkmenistan helemaal aansluit bij uw persoonlijke wensen!


Toon

16-Daagse individuele rondreis Turkmenistan en Oezbekistan

  • Prachtig natuurschoon
  • De indrukwekkende gaskrater van Darwaza
  • Fascinerende rit per 4x4 door de woestijn
  • De kleurrijke bevolking heet u van harte welkom!

Tijdens deze 16-daagse rondreis ontdekt u Turkmenistan en Oezbekistan. Beide landen kenden hun bloeiperiode in de tijd van de historische zijderoutes en beide landen behoorden de Sovjet-Unie. Maar in de afgelopen decennia zijn zij ieder een eigen weg in geslagen. Het behoorlijk gesloten Turkmenistan heeft wellicht de meest bijz ...(lees meer) ondere hoofdstad in Centraal-Azië waarbij marmer, fonteinen en opvallende monumenten het beeld bepalen. Verder kent het land een aantal bijzondere woestijnlandschappen. In deze individuele reis wordt daarom de afgelegen Yangikala Canyon bezocht. Maar ook de ruïnes van Merw, UNESCO Werelderfgoed, wordt aangedaan. Oezbekistan dat het hart van de zijderoute was, heeft haar historische steden in oude glorie gerestaureerd. In Khiva, Bukhara en Samarkand herleeft de romantische sfeer van weleer. Met deze individuele reis ontdekt u beide landen op eigen tempo terwijl u de zekerheid heeft dat uw vervoer en uw verblijf tot in de puntjes geregeld is.

 

...(inklappen)

19-Daagse individuele rondreis Turkmenistan, Oezbekistan en Kirgizië,

  • Reis op uw eigen tempo
  • Hét hart van de Zijderoute
  • Overweldigende mozaïekwerken
  • Ongerepte berglandschappen, grimmige bergkammen en glooiende zomerweiden

Deze 19-daagse individuele reis door Centraal-Azië brengt u van het moderne, rijke Ashgabat langs de culturele monumentale steden in Oezbekistan aan de zijderoute naar de nomaden in Kirgizië die vasthouden aan de tradities van hun bestaan. WorldExperts verzorgt tijdens deze reis Turkmenistan, Oezbekistan en ...(lees meer) Kirgizië voor u het vervoer ter plaatse en de overnachtingen. Zo kunt u alle aandacht geven aan de grote diversiteit die u tijdens deze 19 dagen door Centraal-Azië te zien krijgt.

...(inklappen)